В Народния театър започнаха репетиции на Моята скъпа лейди. Скулптури

...
В Народния театър започнаха репетиции на Моята скъпа лейди. Скулптури
Коментари Харесай

АРТщрихи с Галя Крайчовска

В Народния спектакъл започнаха подготовки на „ Моята скъпа лейди ”. " Скулптури с душа ” на Живко Седларски. " Тайният живот на Вера ” ще направи международна премиера в Сънданс. 25 години отбор „ Чинари ” - величествен театър отбелелязва годишнината.

В Народния спектакъл започнаха подготовки на „ Моята скъпа лейди ”. Мария Стефанова, Емануела Шкодрева и Михаил Билалов влизат в хитовата пиеса на Израел Хоровиц. Новата театрална версия е на режисьора Стилиан Петров, ще я забележим през февруари.
„ Скулптури с душа ” – създателят им идва от Франция, за юбилейния театър „ Модна икона ”. Живко Седларски основава емблематични рокли от стомана, месинг и гранит., а Haute Couturе се трансформира Haute Soudure или „ заваряване “. " Избрах роклята, тъй като желаех да пресъздам едно придвижване, необременено от елементи. " споделя Живко Седларски. Първата монументална рокля „ Дъга в нощта “, направена от неръждаема стомана е висока над три метра и носи чувство за танц. В новата сбирка основни герои са Андромеда, Фукла, Жената на рибаря и Спирална вселена.
Най-новият филм на Тонислав Христов ще направи международна премиера в Сънданс. „ Тайният живот на Вера ” стартира своята история на София Мийтингс, а не щеш ли в този момент е в документалния конкурс за международно кино. Както разясняват от фестивала, в него са включени 12 от най-смелите и изключителни международни кинотворци на нашето съвремие.
25 години отбор „ Чинари ” - величествен театър ще означи годишнината на 10 декември. На сцената на зала 1 в НДК се събират пет от най-амблематичните, и обичани от от публиката творби “Магията на танца ”, Траките ” и “Мистичен темп ще ни вкарат в мистичната територия, със модерна трактовка на българския фолклор. Спектакли, които носят „ Икар ” и „ Златна муза ” за хореографията на Асен Павлов – началник на ансамбъла и Калоян Павлов. Втората част включва вълнуващи моменти от “Възрожденски разкази ” и “Ние българите ”, за който „ Чинари ” е почетен с „ Кристална лира ”.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР