В напреднал стадий е работата по монтирането на 8 асансьора

...
В напреднал стадий е работата по монтирането на 8 асансьора
Коментари Харесай

Монтират асансьори в подлеза до УМБАЛ Бургас

В напреднал етап е работата по монтирането на 8 асансьора на 4 подлеза в града. Ще могат да ги употребяват както хора в инвалидни колички, по този начин и майки с бебешки колички и велосипедисти. Важното е да пресичат по безвреден метод, а не да рискуват живота и здравето си поради незадоволително налична инфраструктура, оповестиха от община Бургас.

Предстои монтирането на два асансьора в подлеза до УМБАЛ Бургас, свързващ комплексите " Зорница " и " Славейков ". Почти подготвени са оборудванията по бул. " Стефан Стамболов " - сред Второ РПУ и зала " Арена Бургас ", както и при спортна зала " Младост ". Там скоро ще стартират проби на новите асансьори, с цел да бъдат утвърдени от техническа комисия.

Остава да се инсталират и подемниците при кръстовището " Демокрация " - " Копривщица " - двустранно, както и при останалите изброени подлези.

Асансьорите ще бъдат оборудвани с видеонаблюдение, като предварителна защита срещу вандализъм. След дотъкмяване на строителните действия, монтажа и всички механически инспекции, оборудванията би трябвало да проработят през месец май.

Общината ще търси опция да построи такива асансьори и на други градски подлези.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР