В напълно обновен салон на няколко нива Сатиричния театър ще

...
В напълно обновен салон на няколко нива Сатиричния театър ще
Коментари Харесай

Арх. Бойко Кадинов: Сатиричният театър стана многорамков, вече всички места са първа класа

В изцяло освежен салон на няколко равнища Сатиричния спектакъл ще посрещне своите фенове от 1 октомври.

За откриването на сезона тази година са поканени доста " извънгабаритни " посетители за да  се тестват новите седалки. Те ще бъдат по-малко на брой, само че доста по удобни, изясни пред Радио София архитектът на салона проф. Бойко Кадинов.
„ Това, което се вижда, не е като след посещаване при еластичен хирург – просто да променим някакви пропорции. Загубили сме 28 места, само че сме получили многорамков спектакъл. Вече няма места първа и втора класа. “ Всичко се вижда от всякъде.

Вратите на залата също са нови - шумоизолиращи и издържащи на огън.
В актуализирания салон има и три реда седалки с имената на огромните артисти – създатели и вдъхновители на театъра, добави шефът на Сатиричния спектакъл Калин Сърменов.

Билети за " Сатирата " ще можете към този момент да купувате с изключение на онлайн и през специфичен QR код, с който непосредствено ще влизате в залата, посредством сканиране на кода през смарфона ви, без да носите хартиените им носители.
Има концепция в театъра да проработи и съветник към касата, който да поучава хората за постановките. Очаква се до края на годината да е подготвена и трета дребна сцена с 75 места, вид кафе-театър. До 15 ноември можете да участвате и в състезанието за комедийни пиеси.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР