В Надзорния съвет на Българската банка за развитие ще бъдат

...
В Надзорния съвет на Българската банка за развитие ще бъдат
Коментари Харесай

В Надзорния съвет на ББР ще бъдат назначени двама нови членове на ниски заплати

В Надзорния съвет на Българската банка за развиване ще бъдат назначени двама нови членове на ниски заплати. Това разгласи на конференция служебният министър на нововъведенията и растежа Александър Пулев.

В края на предходната седмица стана ясно, чезаплатите на тримата членове на Надзорния съвет на Българската банка за развиване ще бъдат понижени от 10 000 на 2 000 лв. поради неизпълнението на плановите равнища на кредитиране.

Започва и съдействие с Българската фондова борса, с цел да се подобрят индикаторите на банката. Предвижда се и опцията Българската банка за развиване да дофинансира дребни и междинни компании в по-рискови иневестиции, за които фирмите не са получили цялостно финансиране от частните банки.

Българската банка за развиване все още не работи оптимално и дейно, съобщи служебният министър на нововъведенията и растежа Александър Пулев.Затова служебният кабинет желае да заздрави състава на Надзорния съвет на банката.Пулев моли към Надзорния съвет за градивна мисъл.Друга мярка от пакета на министъра и екипа му е разширението на продуктовата гама.

Ще се работи и за по-ефективното взаимоотношение на банката с Българската фондова борса.По думите му, когато всички заеми и вложения станат обществен, всеки ще може да ги прочете на таблета или телефона си.Според министъра по този метод профилът и подозренията към Българската банка за развиване ще бъдат изчистени.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР