В надпреварата тази година влиза и отбор на КФН Осем

...
В надпреварата тази година влиза и отбор на КФН Осем
Коментари Харесай

Застрахователи ще мерят сили в Седмия турнир по минифутбол за Купата на АБЗ

В конкуренцията тази година влиза и тим на КФН

Осем тима ще мерят сили на зеления терен по време на Седмия шампионат по минифутбол за купата на Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ). Спортното събитие, трансформирало се в запазена марка на застрахователната колегия, ще се състои на 29-30 септември 2018 година на игрищата на футболна академия " Царско село " в столицата.

Турнирът ще започва за седми следващ път под егидата на АБЗ, а неизменим механически уредник на събитието е ИНСМАРКЕТ. В тимовете вземат участие състезатели, които работят в съответните застрахователни компании, а шампионатът се организира в сходство с настоящите правила за минифутбол на БФС.

Новост тази година е включването в конкуренцията на тим от Комисията за финансов контрол, с което шампионатът дава поръчка за развиване и повече спортна конспирация.

В седмото издание на шампионата ще вземат участие застрахователи от фирмите: " Алианц България ", " Армеец ", " Бул инс ", " Булстрад живот ВИГ ", " Групама ", ДЗИ, " Евроинс ", както и тим от КФН.

Непосредствено след последния съдийски сигнал на финала ще се състои и церемонията по награждаването на най-хубавите. Наградният фонд включва купи за тимовете, класирали се на І-во, ІІ-ро и ІІІ-то място; самостоятелни медали за състезателите, статуетки за най-хубав вратар и голмайстор на шампионата.

За феновете на статистиката припомняме шампионските тройки от предходните издания до през днешния ден.

Година/Място

І-во място

ІІ-ро място

ІІІ-то място

6-ти шампионат 2017 година

Лев инс

Армеец

ДЗИ

5-ти шампионат 2016 година

Лев инс

Бул инс

ДЗИ

4-ти шампионат 2015 година

Лев инс

Армеец

ДЗИ

3-ти шампионат 2014 година

Армеец

ДЗИ

Лев инс

2-ри шампионат 2013 година

Лев инс

ДЗИ

Армеец

1-ви шампионат 2012 година

ДЗИ

Бул инс

Лев инс
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР