В над 1000 търговски обекта бяха извършени проверки. Установени са

...
В над 1000 търговски обекта бяха извършени проверки. Установени са
Коментари Харесай

В над хиляда търговски обекта са открити наркотични вещества – аналози на марихуана

В над 1000 търговски обекта бяха осъществени инспекции. Установени са артикули, аналози на марихуана, заяви на брифинг основният секретар на Министерството на вътрешните работи Петър Тодоров, написа Българска телеграфна агенция.

Директорът на „ Национална полиция “ Атанас Илков разясни, че са тествани 1032 търговски обекта в цялата страна, където се съхраняват и се оферират такива наркотични субстанции, неразрешени от закона. Става въпрос за търговски обекти, в които се продават електронни цигари. Иззети са 5670 аналози на наркотичните субстанции, които се оферират с неразбираеми документи. Образувани са 13 досъдебни производства, арестувани са 11 лица.  Изведохме от комерсиалната мрежа голямо количество елементарно налични до подрастващите субстанции, сподели Илков.

Тодоров съобщи, че битката с наркотрафика и наркоразпространението е предпочитана задача за Министерство на вътрешните работи и тя има резултати. Беше разкрита огромна лаборатория за развъждане на канабис в Сливенско преди към две седмици, през вчерашния ден имаше огромна интервенция на Главна дирекция „ Борба с проведената престъпност “ в София и Костинброд, при която бяха арестувани пет лица за разпространяване на опиати, уточни основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР