В началото всяка връзка е перфектна и всичко на пръв

...
В началото всяка връзка е перфектна и всичко на пръв
Коментари Харесай

5 признака, че той не е за теб

В началото всяка връзка е съвършена и всичко на пръв взор е наред. В следствие обаче стартират да се появяват проблемите, които могат да я разрушат. Ние сме приготвили няколко признака, който ще ви оказват помощ да разберете дали мъжът до вас е съвършеният или е по-добре да прекратите връзките си още първоначално. Ето кои са те:
Постоянните кавги
Не се доверявайте изцяло на максимата " Има ли обич, има кавги ", тъй като не е тъкмо по този начин. Все отново непрекъснатите кавги и кавги са ненужно напрежение и също знак, че имате прекомерно доста разлики. Това несъмнено не е добър знак. Трябва да помислите какво ще се случи с вашата връзка след няколко години? Ами в случай че свадите станат още по-често срещани и яростни? Това несъмнено ще ви съсипе и в случай че още първоначално свадите са всекидневие, по-добре да прекратите тази връзка.
Ревността не е обич
Не си мислете, че има " здравословна " ревнивост и че е хубаво да ревнувате половинката си от време на време. Всъщност не е, по този метод показвате, че се съмнявате в себе си, а не в половинките си. Ревността е боязън да не останете сами... боязън, че половинката ви ще избере друга жена вместо вас. Ревността може само и единствено да унищожи една връзка, колкото и постоянна да е тя.
Разстоянието
Въпреки непрекъснатото насърчаване на обществените мрежи, един видео чат не може да размени същинската среща. Може би първоначално връзка ви ще се резервира, само че сигурно няма да е за дълго. Шансът за неуспех на едни такива връзки е голям. Рядко ще се срещате, с времето може би ще започнете и да се чувате рядко. Колкото по-голямо е дистанцията посред ви, толкоз по-рядко ще имате опцията да прекарвате време дружно, а това ще е в действителност огромна спънка.
Трябва да имате сходни визии
Разбира се, не е допустимо ползите и вижданията ви изцяло да съответстват, само че въпреки всичко би трябвало най-малко да се приближават. Няма по какъв начин да създадете здрава връзка с човек, който има напълно разнообразни проекти, визии и отзиви. Ако се различавате радикално, няма смисъл да лъжете себе си, доверявайки се на максимата " Противоположностите се притеглят ". Колкото и да е мощна любовта ви, нямате бъдеще.
5.Постоянно колебание- не подценявайте непрекъснатото съмнение по отношение на възприятията към колегата ви. Ако постоянно се чудите дали това е индивидът за вас, дали е верният избор и дали имате бъдеще, то може би би трябвало да прекратите връзката си. Щом се колебаете може би нещо не е наред и е време да преосмислите възприятията и потребностите си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР