В началото срещу сирийския народ изпробваха арабската пролет, после Ислямска

...
В началото срещу сирийския народ изпробваха арабската пролет, после Ислямска
Коментари Харесай

Захарова със специално изказване във Facebook за удара срещу Сирия

" В началото против сирийския народ изпробваха " арабската пролет ", след това " Ислямска страна ", в този момент американските умни ракети. По столицата на суверенна страна, която в продължение на доста години се пробва да оцелее в условия на терористична експанзия, бе нанесен удар. " Това написа в своя Фейсбук профил представителят на съветското външно министерство Мария Захарова.
" Зад всичко това стоят тези, които претендират за морално водачество в този свят, декларират за своята изключителност. Трябва да си същински извънреден, с цел да обстреляш столицата на Сирия в миг, в който тя получи късмет за спокойно бъдеще ", написа още Захарова.
" И още. Белият дом съобщи, че увереността в химическата офанзива на Дамаск е учредена на " медиите, известията за признаците, видео и фотоси, а по този начин също, на заслужаваща доверие информация. " След такова заявление американските и останалите медии би трябвало да схващат отговорността си за случилото се. Преди 15 години Белият дом употребява епруветка и своя държавен секретар, в този момент вместо епруветка Вашингтон употребява медиите. ", приключва изявлението си Мария Захарова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР