В началото на заседанието премиерът Бойко Борисов призова служителите в

...
В началото на заседанието премиерът Бойко Борисов призова служителите в
Коментари Харесай

Борисов призова за повече човечност към хората с увреждания

В началото на съвещанието министър председателят Бойко Борисов прикани чиновниците в държавната администрация за повече човещина при решение на проблемите на хората с увреждания като даде образец с репортаж, излъчен през днешния ден по една от националните малките екрани.

Борисов изиска от общественото министерство да разбере какъв тъкмо е казусът с детето от репортажа и отговорните да бъдат уволнени. " Това не може да ми го побере акълът. Ревах като ги гледах. Лично министърът да се занимае. Какви са тези хора, държавни пари и заплати вземат ", сподели Борисов.

Премиерът изиска още всички министри и началници на организации да ревизират какви санкции към КАТ дължат техните чиновници, и то освен водачите. Оказа се, че има доста хора по дирекциите, които не са платили актовете. Човек, който нарушава закона за Движение по пътищата и има няколко акта, не знам дали е и доста добър чиновник, тъй че идната сряда желая да знам по какъв брой акта имат чиновниците в министерствата, организациите и при регионалните шефове, сподели Борисов.

В началото на съвещанието ръководителят на Националната асоциация на тютюнопроизводителите Цветан Филев връчи на премиера първокласно издание на книгата " Тютюн " на Димитър Димов. Искаме да благодарим на държавното управление за отпуснатите национални доплащания за развъждането на тютюн. Надяваме се до 2020 година схемата за доплащания да се извършва. Благодарим и на министъра на земеделието Румен Порожанов за това работи за мощна обща мощна политика на целия бранш Земеделие " за бъдещата финансова рамка на Европейски Съюз, добави Филев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР