В началото на юли принц Чарлз сподели пред лондонския ,

...
В началото на юли принц Чарлз сподели пред лондонския ,
Коментари Харесай

Барбара Стрейзънд: Можех да бъда първата принцеса от еврейски произход

В началото на юли принц Чарлз показа пред лондонския, че на млади години е намирал Барбара Стрейзънд за „ ослепителна “. Сега певицата и актриса върна комплимента и разкри пред Ай Ти Ви забавни елементи от първите срещи сред двамата.

„ През 1974 година записвах нова ария в Сан Диего, когато той помоли за среща “ – споделя звездата. По това време тя е на 32, а Чарлз е на 26 и служи в кралския военно-морски флот.

„ Чарлз пристигна в студиото и му предложих чай. Помислих, че защитата ще се тормози дали няма отрова, само че те не реагираха “ – споделя носителката на две награди " Оскар ", която през днешния ден е на 79.

„ От този миг нататък станахме другари и аз обичах да извозвам време в кралските градини в Хайгроув, където участвах в благотворителни събития “ – добавя тя.



При един от своите престои в Лондон тя вижда в хотелската стая на своя помощник букет цветя. На въпроса кой ги е изпратил, той дава отговор „ Един почитател на име Чарлз “.

Певицата незабавно разпознава върху бележката печата на принца. Прави й усещане също, че букетът не наподобява като от цветарски магазин, а като набран напълно скоро от градина.

Барбара Стрейзънд прецизира, че контактите й с Чарлз са били преди той да срещне Даяна.

„ Когато той пристигна да гледа моето шоу, на сцената си помислих, че в случай че изиграя вярно картите си, мога да стана първата принцеса от еврейски генезис “ – признава певицата колкото на смешка, толкоз и съществено.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР