В началото на юли най-после се сдобихме с трейлър на

...
В началото на юли най-после се сдобихме с трейлър на
Коментари Харесай

Трети сезон на Наследници почти е тук

В началото на юли най-сетне се сдобихме с филмов откъс на третия сезон на " Наследници ". Семейната драма на НВО си завоюва милиони фенове, с помощта на пикантния сюжет за битката за власт, пари и превъзходство във семейството на медийния магнат Логан Рой.

Play your cards pretty close.
— Succession (@succession)
Снимките на трети сезон бяха отсрочени поради пандемията и започнаха през есента на предходната година, само че очевидно по-късно работата е вървяла бързо, тъй като от НВО към този момент оповестиха и по кое време ще е премиерата.

Трети сезон на " Наследници " ще се появи в стрийминг платформата през октомври, като точна дата за момента няма. Новината беше обявена сбито с обява в формалния профил на НВО в Twitter.

October.
— Succession (@succession)
Освен основните настоящи лица - Логан Рой (в ролята е Брайън Кокс), Кендъл Рой (Джеръми Стронг), Шивон Рой (Сара Снуук), Роман Рой (Кийрън Кълкин), Конър Рой (Алън Рък), братовчеда Грег (Никълъс Грег), брачна половинка на Шивон Том (Матю Макфейдън), в новите серии ще очевидно ще няколко холивудски звезди.

Ейдриън Броуди ще бъде милардерът Джош Арънсън, който също има апетити към империята на Рой. Александър Скарсгаард пък е Лукас Матсън - изпълнителен шеф на сполучлива софтуерна компания.

Трети сезон на " Наследници " се чака по НВО през октомври.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР