В началото на януари тази година Джеръми Ренър претърпя инцидент,

...
В началото на януари тази година Джеръми Ренър претърпя инцидент,
Коментари Харесай

Първото интервю на Джеръми Ренър след инцидента със снегорина

В началото на януари тази година Джеръми Ренър претърпя случай, при който бе прегазен от снегорин, до момента в който се пробва да помогне на племенника си. Актьорът пострада тежко - гръдна контузия, ортопедични пострадвания и строшаване на над 30 кости. А всичко наложи да бъде подложен и на множество интервенции.
 Джеръми Ренър към този момент върви - по какъв начин върви възобновяване му след случая
Как върви възобновяване на Джеръми Ренър

Когато през теб мине снегорин

Сега, няколко няколко месеца по-късно, Джеръми Ренър върви и се възвръща все по-добре. Първото си изявление от случая насам той дава за Good Morning America. В него артистът споделя, че си е мислил, че ще почине, в случай че племенникът му Алекс не е бил покрай него.

" Ако бях самичък, това щеше да е ужасяващ метод да умра. И сигурно щях. Със сигурност. Но не бях самичък - бях с моя племенник ", споделя Ренър. Той разкрива още, че до момента в който е бил в болничното заведение е записал бележки в телефона си, които да бъдат последните му думи към фамилията му.

В фрагмента от изявлението, който Good Morning America пусна, е включено и запис на обаждането на 911 след случая, написа People. " Някой е пред къщата ми на земята и е прегазен от снегорин, сплескан е ", споделя гласът на диспечерите. Очевидно няма подозрение, че артистът е бил в тежко положение, което е доказано и от племенника му, който е видял локва кръв към главата му.

" Затичах се към него... не мислех, че е жив ", споделя племенникът на Джеръми Ренър.

Актьорът обаче признава, че още веднъж би рискувал живота си, с цел да избави племенника си, защото снегоринът е отивал право към него.
 Джеръми Ренър, електростимулацията и по какъв начин се възвръща артистът след случая със снегорин
Как върви възобновяване на Джеръми Ренър

След случая със снегорин

А когато журналистът го пита дали си спомня болката, Джеръми Ренър признава: " О, цялата. Бях безсънен от самото начало. " Въпреки ужасяващият случай и всички контузии, последвали от него, артистът съумя да се пребори за живота си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР