В началото на всяка Нова година социалните мрежи се превръщат

...
В началото на всяка Нова година социалните мрежи се превръщат
Коментари Харесай

Как да правим по-добър секс: 6 трика за напреднали


В началото на всяка Нова година обществените мрежи се трансформират в непрекъснат поток от хора, обещаващи да създадат всичко по-добре през тази година, така наречен новогодишни обещания, които хората споделят с всички. Ще видите новогодишни решения за това по какъв начин да подобрите здравето си, да ядете зеленчуци, да спортувате повече, да вършиме йога всяка заран. Има обещания за реализиране на кариерни цели, за по-екосъобразен метод на живот, за засаждане на повече дървета. Има изявления по какъв начин би трябвало да бъдем по-благодарни за нашите половинки, деца, родственици и другари.

Това, което няма да видите обаче, са двойки, които приказват за нови способи за възстановяване на половия им живот. Може би средностатистическата двойка не желае да излага това на обществената сцена, само че действително специалистите споделят, че това не се случва и в персоналния живот. Защо поставяме старания във всяка област от живота си, осъзнавайки, че нещата се нуждаят от ободряване, с цел да ги поддържаме витални и живи, като се изключи секса? Защото доста хора към момента имат вяра в гигантския нездравословен мит, който споделя, че когато става дума за предпочитание и пристрастеност, в положителните връзки, тези неща просто се случват. Не се изискват старания. Е, това не е правилно! Нашият полов живот постоянно е първото нещо в живота ни, при което се получава застой, тъй като множеството двойки вършат секс по безусловно същия метод, всякога, написа каналът Vbox7.

Ето и шест съвета по какъв начин да вършиме по-добър секс:

Извадете секса от спалнята

Да, студено е. Да, там е по-удобно. Но това е целувката на гибелта за половия ви живот. Бъдете изобретателни и го правете на дивана, под душа, на кухненската маса, под душа или във ваната.

Промяна всякога

Променяйте нещо всякога, когато вършиме секс. Няма значение какво, мозъкът не желае доста, с цел да одобри нещо рутинно за вълнуващо. Ако нормално го вършиме заран, правете го през нощта; в случай че постоянно сваляте всичките си облекла, оставете малко и така нататък

Чувствайте се добре в тялото си

Това не е комплицирано за схващане: в случай че се срамуваш от тялото си и мислиш, че е грозно, за какво ще искаш някой да го гледа или допира? Да се чувствате полово привлекателни значи, че е доста по-вероятно да се наслаждавате на секса, да имате повече оргазми. И не забравяйте: най-желаните хора в света са самоуверени и щастливи в кожата си, а не физически съвършени.

Правете секс по-често

Това освен ще ви накара да се почувствате по-добре в тялото си, само че постоянният секс има толкоз доста изгоди за здравето и прочувственото положение. Ако нормално вършиме секс два пъти седмично, стремете се да вършиме секс пет пъти седмично през идващия месец. Ако го вършиме един път месечно, увеличете го до три пъти през идващия.

Решете всички полови проблеми

Новата година е идеалното време за диалози, които избягвате от месеци. Те не би трябвало да стартират със злокобното: „ Трябва да приказваме за нашия полов живот “. Вместо това, водете небрежни диалози по време на вечеря да вземем за пример. Обсъдете какво ви харесва и какво не, кажете, в случай че желаете освен това и насърчете колегата за същото.

Имайте повече оргазми

Не всичко е в този прилив на еуфория от 30 секунди до минута, само че за Бога, това е хубаво чувство, когато се случи! Ако не можете да стигнете до там, бъдете супер бдителни за персоналните си аргументи за оргазъм. Ще имате по-силни оргазми, в случай че сте фокусирани върху личното си наслаждение, вместо да се пробвате да разберете къде е сътрудникът ви по скалата на възбудата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР