В началото на всяка година възникват много въпроси: дали през

...
В началото на всяка година възникват много въпроси: дали през
Коментари Харесай

Нумерологичен хороскоп: какво ви очаква през 2024 г. според датата на раждане

В началото на всяка година пораждат доста въпроси: дали през идната година ще сбъднем някои от фантазиите си, време ли е за значими финансови стъпки, или ще се сблъскаме с нови трудности в персонален и професионален проект. Е, нумерологичният хороскоп за 2024 година може да ви ориентира по отношение на тези значими въпроси.

Всяка година има свое неповторимо число. Числото на идната 2024 е 8 (защото сборът от тазгодишните цифри е 8 (2+0+2+4=8).) Връзката, която 8-цата има с вашето число съгласно датата на раждане, дефинира в какво ще сте сполучливи и къде ще срещнете провокации.

8 е цифрата на Сатурн, само че би трябвало да се означи, че от началото на 2024 година числата 2 и 4 също имат огромно значение. Въпреки че 8 е устойчиво число, се счита, че формирано от 2-ки и 4-ка, води до възходи и падения.

В резултат на това през 2024 година може да имате триумфи и шанс в една област, както и компликации в друга. Годината може да бъде прочувствено изтощителна за хората, които са изключително чувствителни.

За да разберете какво ви чака съгласно нумерологията през идната година, би трябвало да знаете кое е цифрата на рождената ви пътека. То подсказва по кой път вървите в живота си, както и кои ваши качества ви оказват помощ да ги извървите. Числото на рождената ви пътека и е най-важното от петте ви съществени цифри.

За да го определите, би трябвало единствено да съберете всички цифри, които датата ви на раждане съдържа . Ако да речем сте родени на 12.11.1990 година, съберете всяко едно число, до момента в който не получите едноцифрено :
Число на деня на раждане: 1 + 2 = 3 Число на месеца на раждане: 1 + 1 = 2 Число на годината на раждане: 1 + 9 + 9 + 0 = 19, т.е. 1 + 9 = 1 3 + 2 + 1 = 6, това е и вашето число на рождената ви дата.
Продължете в галерията, където нумерологичният хороскоп за 2024 година разкрива по какъв начин тазгодишното число ще повлияе в доста аспекти от живота ви и защо да внимавате.
 Ето какво ви чака през 2024 година съгласно датата на раждане  Ето какво ви чака през 2024 година съгласно датата на раждане  Ето какво ви чака през 2024 година съгласно датата на раждане  Ето какво ви чака през 2024 година съгласно датата на раждане
 edna edna

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР