В началото на всяка година създателят на Facebook Марк Зукърбърг

...
В началото на всяка година създателят на Facebook Марк Зукърбърг
Коментари Харесай

Личното предизвикателство на Зукърбърг за 2018 - да оправи Facebook

В началото на всяка година основателят на Фейсбук Марк Зукърбърг си слага персонално предизвикателство. През 2018 година той е решил " да оправи " обществената мрежа.

На страницата си той написа, че желае да се концентрира върху предотвратяване на потребителите от тормоз и държавна интервенция и да подсигурява, че времето във Фейсбук време е " добре прекарано ".

" Личното ми предизвикателство за 2018 година е да се съсредоточа върху оправянето на тези значими въпроси ", добавя Зукърбърг. " Ние няма да предотвратим всички неточности или злоупотреби, само че понастоящем позволяваме прекомерно доста неточности при използване на политиката ни и попречване злоупотребата с нашите принадлежности ".

Той възнамерява да събере специалисти, които да се занимават с тематики като политиката, поданството, медиите и технологиите, с цел да реализира задачата си.

Милиардерът стартира да си слага провокации през 2009 година Част от тях бяха да научи мандарин, да яде месо единствено от животни, които е умъртвил самичък, да спортува повече, да посети всички американски щати.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР