В началото на връзката си виждаме всичко през розови очила.

...
В началото на връзката си виждаме всичко през розови очила.
Коментари Харесай

Помисли върху тези пет неща, преди да кажеш ДА

В началото на връзката си виждаме всичко през розови очила. Тогава концепцията за женитба може да ни се коства като най-фантастичното и вълнуващо нещо на света. Когато опознаете колегата си обаче, желанията ми могат внезапно да се трансформират. Ето 5 неща, върху които би трябвало да помислите, преди да сключите брак с даден човек. 
Добър екип ли сте?
 За кои знаци на зодиака любовта и фамилията са най-важни За кои знаци на зодиака любовта и фамилията са най-важни
Съвместният живот може както да донесе благополучие, по този начин и да го отнеме. Някои представители на зодиакалния кръг слагат любовта и семейств...
За да сте в спокойни и щастливи връзки със своя сътрудник, и всичко да ви върви по вода, би трябвало да умеете да работите като екип. Нужно е да си разпределяте дилемите предписание, да вършиме взаимни отстъпки. Да определите кои са мощните и слабите ви черти, да умеете да се допълвате взаимно и да се окуражавате в компликациите. Лесно може да се ревизира що за екип сте, когато предприемете пътешестване дружно. Според представянето ви при организацията на ваканцията ще си извършите изводите по какъв начин ще протече и животът ви дружно. Ще си дадете сметка дали сътрудникът ви ще е въздържан в брачния живот или ще е подготвен да се нагърбва с отговорности.
Искате ли деца?
Това също е извънредно значима тематика, която би трябвало да дискутирате, преди да сключите брак. Работата е там, че някои хора не желаят да имат наследници или просто не се усещат подготвени в идващите години да създадат тази стъпка. Ако случите на подобен сътрудник, а вие желаете да сте родител, помислете добре кое ви е по-важно. Представете си живота си с него след 10, 20 или 30 години. Дали няма да съжалявате за избора си тогава? Не хранете очаквания, че половинката си може да промени решението си в бъдеще. Това може и да не се случи. Бъдете с реалистични показа. 
Как гледате на фамилията?
 Как се държат зодиакалните знаци в фамилния живот Как се държат зодиакалните знаци в фамилния живот
Звездите са виновни за качеството на фамилния живот. Зодиакалният знак дефинира освен характера на човек, само че и неговата линия на по...
Ако за вас фамилията е пръв приоритет, това не значи, че и половинката ви е със същите упования. Уверете се по какъв начин сътрудникът ви се отнася към тематиката за фамилията. Готов ли е да поеме отговорности? Семейният живот не всеки път е ваучър. Освен заниманията ще има и сложни моменти. Трябва да сте сигурни, че и двамата с колегата си сте със съществени възгледи във връзка с фамилията и ще го поставяте постоянно пред всичко останало. 
Как боравите с парите?
Това е различен въпрос, който би трябвало да се разиска преди подписване на брак. Няма причина да ви е неловко да го извършите. Колкото и мощна да е любовта ви първоначално, тя елементарно може да се изпари, в случай че сътрудникът ви не умее да пести пари или пък някой от двамата непрестанно е незает, разчитайки, че другият ще го устоя. Желателно преди да тръгнете да създавате семейство, да обсъдите всички въпроси, свързани с пари и имущество, с цел да няма неприятни изненади. 
Как реагирате при стресови обстановки?
 Пет знака, които издават, че бракът с една жена няма да е сполучлив Пет знака, които издават, че бракът с една жена няма да е сполучлив
Ето кои са знаците, по които може да познаете, че бракът с една жена няма да е сполучлив. Сред тях са:  1. Тя има влиятелна работа...
Едно от най-важните неща, които би трябвало да знаете преди брака е по какъв начин вие и вашата половинка реагирате при напрежение. Някои персона при стрес се държат жестоко с половинката си или отхвърлят да поемат отговорност. Готови ли сте да остареете с подобен човек?

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР