В началото на този месец от Brabus представиха интересен всъдеход

...
В началото на този месец от Brabus представиха интересен всъдеход
Коментари Харесай

Brabus 900 XLP е пикап с близо 900 коня, струващ над милион лева

В началото на този месец от Brabus показаха забавен всъдеход за пясък, основан на последното потомство G63 AMG. Сега немското тунинг студио е готово със идващия си план, основан още веднъж на класическия „ джип “, само че модифициран под формата на пикап. Новият 900 XLP ще бъде създаден в тъкмо 10 броя, всяка от които с базова цена от 658 хиляди евро.
`Brabus

Конверсията е направена посредством увеличение на междуосието за увеличение на товарното пространство. Това изисква и изработката на нови елементи, в това число и изпускателна система, която пък от своя страна оказва помощ и за повишението на мощността. Творението на Brabus към този момент генерира 888 конски сили и оптимален въртящ миг от 1250 нютон метра. От тунинг компанията споделят, че поради сигурност са лимитирали нютоните до „ единствено “ 1050.
`Brabus

Благодарение на новата мощ, пикапът може да форсира до 100км/ч в границите на 4.4 секунди. Максималната скорост е лимитирана 210 км/ч, поради A/T гумите с размер от 325/55, обути върху 22 цолови джанти с червени акценти. След слагането на нови мостове, пикапът може да се похвали с клиренс от 49 сантиметра и обща височина от 5.31 метра.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР