В началото на тази седмица се появи и видео от

...
В началото на тази седмица се появи и видео от
Коментари Харесай

Зловещо видео показа убийството на мафиотския бос в събота

 В началото на тази седмица се появи и видео от убийството на мафиотския необут Любомир Маркович, снимано от охранителни камери.

На него се вижда по какъв начин Маркович стои на тротоара с няколко други млади мъже наоколо до покрито футболно игрище ( " балон " ) във Вождовац. Нападателят му се доближава към него откъм гърба и е с качулка на главата.

Маркович като че ли видя оръжието в ръката на стрелеца или го разпознава и хуква да бяга. Все още неидентифицираният нападател обаче го подгонва и го смъква с изстрел на земята. Изстрелва още четири, а най-смъртоносният е последният - в главата.

Мотивът за убийството към момента не е прочут, като съгласно информация на полицията, Маркович също е имал оръжие в себе си, само че нападателят не му е дал късмет за реакция.

Следователите търсят BMW X5, с което се допуска, че се е измъкнал килърът.

" Със сигурност убиецът е имал отлична логистична поддръжка и мястото на покушението не е определено инцидентно предвид на близостта на автомагистралата ", съобщи проверяващ служител на реда.

Една от версиите е, че Маркович може да е паднал жертва на свои. Твърди се, че е възнамерявал да образува нова фенска група измежду " черно-белите " и се е заел да извърши проекта. Той е обсъждал това с Горан Клестан, прочут още като Боске, водач на Shadows. Създаването на тази група обаче се е забавило от изненадващата гибел на Клестан, който умря преди месец във фитнес зала, покосен от сърдечен удар.

В Белград се говореше, че Боске ще бъде завещан от брат си Дарко в южната естрада и Маркович е почнал договаряния с него.

Това обаче не се е харесало на други от авторитетните фигури измежду " гробарите ", които не са желали ново разединение на бранша. Стигнало се е даже до физическа разпра с Дарко Клестан, който е бил пребит, само че не е подал сигнал за кървавото нахлуване, твърди Blic.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР