В началото на тази седмица HBO показа финалният епизод на

...
В началото на тази седмица HBO показа финалният епизод на
Коментари Харесай

Финалният епизод на сериала Чернобил получи възможно най-високия рейтинг в историята на IMDb

В началото на тази седмица HBO сподели финалният епизод на сериала „Чернобил„, който към този момент получи най-високия рейтинг на сериал в историята на IMDb. Но последната серия с име „Вечная память“ ( Vichnaya Pamyat ) надмина рейтинга на сериала.

Към момента на писането на този материал, Vichnaya Pamyat бе оценен от над 23 000 души и неговият заключителен рейтинг е 10 от оптимално вероятния 10 – нещо, което до момента не се е случвало .

Над 21 500 души сложиха на петия епизод най-високия вероятен бал. Други 700 души са го оценили с 9 точки от 10 вероятни. Има и 400 консуматори, които са дали оценка 1. Но в случай че се погледнат техните мнения се вижда, че някои от тях даже не са гледали сериала и преднамерено понижават рейтинга, с цел да върнат „Игра на тронове“ на предходната позиция.



Разбира се, да се угоди на всички не е допустимо, само че Vichnaya Pamyat е образец на това, по какъв начин може да бъде приключен един сериал по подобен метод, че да остави фена с дълбоки усещания, предизвиквайки стихия от страсти. Въпреки че „Чернобил“ не е 100% документален сериал, това е история, която в действителност заслужава безконечна памет.



Много хора, гледали кино лентата, показват удивление, че руската тема не е понижила рейтингите на сериите. Има редица отзиви, че в противен случай, руската тема единствено покачва рейтинга на „Чернобил“. Във кино лентата в действителност е обърнато съществено внимание на руската украса, което впечатлява. Атмосферата на злополука и смут е показна по необикновено добър метод и в действителност впечатлява, като припомня, че за лъжата един ден би трябвало да се заплаща.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР