В началото на тази година, по време на специализираното изложение за потребителска

...
В началото на тази година, по време на
специализираното изложение за
потребителска
Коментари Харесай

Електрическият прототип SONY VISION-S тръгва по улиците през тази година

В началото на тази година, по време на специализираното ревю за потребителска електроника CES в Лас Вегас, SONY изненада всички с премиерата на прототипна разработка на електрически автомобил. Моделът беше беше показан с името и по време на анонсирането му, от компанията споделиха, че той демонстрира технологичното многообразие, което компанията е в положение да предложи на потребителите.

Вече е явно, че от SONY са преразгледали първичната си стратегия VISION-S да бъде просто една прототипна изложбена разработка, и през последните няколко месеца на няколко пъти споделят информация за плана, като с всеки идващ път електромобилът сякаш от ден на ден и повече се приближава до евентуалното си серийно бъдеще.

Най-новото развиване в плана VISION-S е пристигането му в Токио, където бордовите му- радарна и аудиосистема, ще бъдат доразвити. От SONY анонсират също така, че до края на годината, с електромобила ще бъдат извършени и първите тествания в действителна пътна обстановка.



Sony VISION-S е оборудван с множеството иновативни и футуристични решения, в това число и бордова система с изкуствен интелект, телекомуникационни и облачни услуги, и общо 33 датчика по екстериора и интериора на прототипната си разработка.

От SONY разясняват, че датчиците са използвани за различаване на хора и обекти отвън и в купето на електромобила VISION-S, а крайната цел е върхово подпомагане на ръководството и повишаването на сигурността.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР