В началото на тази година беше обявено, че се подготвя

...
В началото на тази година беше обявено, че се подготвя
Коментари Харесай

Дженифър Лопес показва как се танцува на пилон

В началото на тази година беше оповестено, че се приготвя филм, в който Дженифър Лопес ще играе ролята на стриптизьорка.
 Cardi B, Hustlers и по какъв начин ще наподобява изпълнителката като стриптизьорка
Cardi B като стриптизьорка

Първи взор към героинята ѝ в Hustlers

Сигурни сме, че на мъжката част от света не ѝ би трябвало повече информация, тъй като това е задоволително, с цел да гледат кино лентата. По-късно стана ясно, че към изпълнителката ще се причислят още Cardi B , Lizzo, Констанс Ву, Лили Рейнхарт, Джулия Стайлс и Кеке Палмър .

Това, че всички са дами не трябва да ни изненадва, тъй като дава отговор на концепцията на кино лентата. Hustlers ще се концентрира върху живота на няколко стриптизьорки, които имат огромни фантазии, само че колкото да свързват двата края.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hustlers (@hustlersmovie) на Юли 10, 2019 в 1:00 PDT

Един ден обаче на Рамона (Дженифър Лопес) ѝ хрумва гениална концепция. Тя убеждава колежките си, че могат да изкарват доста повече пари, в случай че се възползват от клиентите си. А и клиентите не са по никакъв начин инцидентни, тъй като съвсем всички работят на Уолстрийт.

Вижте тази обява в Instagram.
A Tease. The #HustlersMovie trailer drops at midnight. @ConstanceWu @JLo @MissJuliaStiles @Keke @LiliReinhart @LizzoBeEating @IamCardiB

Публикация, споделена от Hustlers (@hustlersmovie) на Юли 16, 2019 в 10:30 PDT

Още по-интересното е, че всичко това е по същинска история. Hustlers ще се базира на публикацията " The Hustlers at Scores " от 2015 година в New York Magazine. Та, да се върнем на сюжета. Жените вземат решение да се възползват от заможните си клиенти и съумяват да се докопат до кредитните им карти.
 Алекс Родригес, Дженифър Лопес, Hustlers и за какво двамата са ходили на стриптийз
Защо Джей Ло и Алекс Родигес са ходили зедно на стриптийз

На това му се споделя отдаденост

Харчовете стартират, само че с това притеглят вниманието на управляващите, които в последна сметка усещат какво се случва. От филмовия откъс ни излиза наяве, че в Hustlers ще се нагледаме на плът и на Cardi B единствено по диаманти. Очакваме кино лентата по кината през септември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР