В началото на следващата седмица Софийският градски съд ще проведе

В началото на следващата седмица Софийският градски съд ще проведе ...

Кристиан Николов, убил при катастрофа Милен Цветков, иска да излезе от ареста.

В началото на следващата седмица Софийският градски съд ще проведе съдебно заседание по молба на , който е подсъдим за смъртта на журналиста , предаде репортер на БГНЕС.
22-годишният Николов иска да му бъде изменена мярката за неотклонение. Той е в ареста от април месец. Тогава джипът му, с висока скорост - 99 км в час в градски условия, връхлетя върху автомобила на Милен, докато чака в колата си на червен светофар край столичен мол.

Адв. Марковски каза ще има ли присъда за Кристиан Николов, убил Милен Цветков при катастрофа Адв. Марковски каза ще има ли присъда за Кристиан Николов, убил Милен Цветков при катастрофа
Адвокат Марин Марковски прогнозира, че делото за смъртта на Милен Цветков ще започне след Нова година. При всички случаи, то няма да п...
Освен шофирайки с превишена скорост, Николов е бил зад волата под влиянието на четири вида упойващи вещества.
Обвинение във връзка с катастрофата има и майката на Николов, тъй като му е дала колата, с която е причинена катастрофата. Под отговорност бяха привлечени и пътниците от джипа на Николов - Симона Цветкова и Георги Иванов, син на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов.

Източник: actualno.com