В началото на следващата седмица Софийският градски съд ще проведе

...
В началото на следващата седмица Софийският градски съд ще проведе
Коментари Харесай

Кристиан Николов, убил при катастрофа Милен Цветков, иска да излезе от ареста

В началото на идната седмица Софийският градски съд ще организира правосъдно съвещание по молба на, който е обвиняем за гибелта на журналиста, съобщи кореспондент на БГНЕС.
22-годишният Николов желае да му бъде променена мярката за неотклонение. Той е в ареста от април месец. Тогава джипът му, с висока скорост - 99 км в час в градски условия, връхлетя върху автомобила на Милен, до момента в който чака в колата си на червен светофар край столичен мол.
 Адв. Марковски сподели ще има ли присъда за Кристиан Николов, умъртвил Милен Цветков при злополука Адв. Марковски сподели ще има ли присъда за Кристиан Николов, умъртвил Милен Цветков при злополука
Адвокат Марин Марковски предвижда, че делото за гибелта на Милен Цветков ще стартира след Нова година. При всички случаи, то няма да п...
Освен шофирайки с превишена скорост, Николов е бил зад волата под въздействието на четири типа упойващи субстанции.
Обвинение по отношение на злополуката има и майката на Николов, защото му е дала колата, с която е породена злополуката. Под отговорност бяха привлечени и пасажерите от джипа на Николов - Симона Цветкова и Георги Иванов, наследник на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР