В началото на следващата седмица ще бъде дезинфекциран около 20-километров

...
В началото на следващата седмица ще бъде дезинфекциран около 20-километров
Коментари Харесай

Дезинфекцират 20-километров участък от АМ Марица преди границата с Турция

В началото на идната седмица ще бъде дезинфекциран към 20-километров сектор от Автомагистрала “Марица преди Граничен контролно-пропусквателен пункт “Капитан Андреево ”, оповестиха от пресцентъра на АПИ.
След ориентиране на чакащите ТИР-ове към буферния паркинг на бившето летище край с. Узунджово Агенция “Пътна инфраструктура ” разчиства 20-километровия сектор от автомагистралата и прилежащата 2-метрова линия. След това ще бъдат отстранени боклуците и в по-широк периметър към пътя.
В понеделник се чака почистването да завърши и незабавно по-късно ще бъде дезинфекцирана правата от автомагистралата. Дезинфекционните ограничения ще костват над 100 000 лева На буферния паркинг край с. Узунджово е обезпечено място за към 1000 тежкотоварни камиона, което на този стадий е задоволително, само че АПИ има подготвеност да приготви терен за още към 2000 камиона.
За сметка на бюджета на Агенция “Пътна инфраструктура ” паркингът е измит и дезинфекциран, обезпечени са 15 прожектора за осветление на паркинга през нощта, 30 химически тоалетни и 15 контейнера, които се почистват всекидневно при строго съблюдаване на противоепидемичните ограничения за ограничение разпространяването на COVID-19.
Още: " НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 28 март "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР