В началото на следващата седмица ще бъде дезинфекциран около 20-километров

...
В началото на следващата седмица ще бъде дезинфекциран около 20-километров
Коментари Харесай

Дезинфектират 20-километров участък от АМ "Марица" преди границата с Турция

В началото на идната седмица ще бъде дезинфекциран към 20-километров сектор от Автомагистрала " Марица преди Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ", оповестиха от пресцентъра на Агенцията " Пътна инфраструктура ".

След ориентиране на чакащите тирове към буферния паркинг на бившето летище край с. Узунджово, АПИ разчиства 20-километровия сектор от автомагистралата и прилежащата двуметрова линия.
Гл. комисар Кичиков: На „ Дунав мост “ прекосяването е затруднено поради ограниченията в Румъния Мерките на границата ни с Турция към този момент дават резултат, съобщи шефът на „ Гранична полиция “
След това ще бъдат отстранени боклуците и в по-широк периметър към пътя. В понеделник се чака почистването да завърши и незабавно по-късно ще бъде дезинфекцирана правата от автомагистралата. Дезинфекционните ограничения ще костват над 100 000 лева

На буферния паркинг край с. Узунджово е обезпечено място за към 1000 тежкотоварни камиона, което на този стадий е задоволително, само че АПИ има подготвеност да приготви терен за още към 2000 камиона.
Недоволство измежду водачите на буферния паркинг край Хасково До обяд там бяха вкарани близо 100 камиона
За сметка на бюджета на Агенцията " Пътна инфраструктура " паркингът е измит и дезинфекциран, обезпечени са 15 прожектора за осветление на паркинга през нощта, 30 химически тоалетни и 15 контейнера, които се почистват всекидневно при строго съблюдаване на противоепидемичните ограничения за ограничение на разпространяването на COVID-19.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР