В началото на следващата седмица ще бъдат изплатени 80% от

...
В началото на следващата седмица ще бъдат изплатени 80% от
Коментари Харесай

Изплащат заплатите във врачанската болница

В началото на идната седмица ще бъдат изплатени 80% от заплатите за август , а до края на този месец - останалата част от дължимите суми и възнагражденията за септември на лекарите и целия медицински личен състав във врачанската болница. Това е било обявено през днешния ден по време на медицински съвет в МБАЛ " Христо Ботев " във Враца .
 
По време на съвета е станало ясно също, че в здравното заведение са доставени всички нужни лекарства и консумативи, като количествата им са задоволителни за повече от 30 дни.
 

Продължават договарянията за разпределяне на банков заем, което ще даде опция да бъде решен казусът с насъбрания дълг . Благодарение на разбирането и дейното подпомагане от страна на Министерството на здравеопазването стартира поетапното решение на проблемите.
 
Голяма част от поетите задължения при визитата на зам.-министър Лидия Нейчева към този момент са изпълнени. Лекарите отдръпват подадените предупреждения за овакантяване и естественият темп на работа във врачанската болница не е нарушен.
 
" Ръководството на МБАЛ " Христо Ботев " -Враца благодари на всички медици и чиновници в лечебното заведение за проявеното самообладание и схващане ", разясняват от здравното заведение.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР