В началото на следващата седмица правителството ще предложи пакет за

...
В началото на следващата седмица правителството ще предложи пакет за
Коментари Харесай

Ще предложим пакет за споразумение с медицинските сестри, заяви Борисов

В началото на идната седмица държавното управление ще предложи пакет за съглашение на медицинските сестри. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов във връзка на митинга и гражданското непокорство на сестрите, които прекараха повече от 30 часа, барикадирани в постройката на някогашния Партиен дом, съобщи БНР.

„ Всичките тези хора би да се накачат горе на козирката и да кажа или/или. С тях се виждах, голяма част от обещанията сме ги свършили и всичко това ние в диалози последния месец сме го финализирали. Така че аз съм показал почитание към тях. Вчера пратих министри, зам.-министри и така нататък Със синдикатите формалните ние работим. И един пакет ще предложим след понеделник, да забележим по какъв начин ще се разберем “, съобщи министър председателят, който е в шуменското село Пристое, където се организира обичайното за Тодоровден надпреварване с коне – кушия.

„ Винаги съм щастлив, когато съм в Североизточна България. Тук християни и мюсюлмани живеят дружно в дух на другарство “, написа още Борисов в профила си във Facebook. 

„ Днес е празник и няма да приказваме за политика “, добави министър-председателят.

По-рано медицинските сестри обявиха, че ще продължат митингите си, до момента в който не бъдат изпълнени условията им за здравна промяна, нарастване на стартово възнаграждение от две минимални заплати и  задължителен групов трудов контракт.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР