В началото на следващата година на политическия небосклон в България

...
В началото на следващата година на политическия небосклон в България
Коментари Харесай

Учредяват нова циганска партия

В началото на идната година на политическия хоризонт в България ще се появи нова ромска партия. Тя ще се споделя „ Европейска национална партия – България ”. Съобщението за новата политическа групировка пристигна преди няколко дни от Сливен. Неин водач е някогашният треньор по бокс Пламен Александров.

„ Партията не е ромска – ние сплотяваме роми, българи и турци. Тя е европейска национална партия, само че че имаме и роми при нас не значи, че е ромска партия. Ние работим за народа, желаеме да създадем нещо за България ”, сподели Александров по.

По думите му новата групировка ще се концентрира върху това да образова ромите и да изкара ромските деца от учебните заведения в гетата, с цел да може те да учат дружно с връстниците си от български генезис. „ Иначе няма да има интеграция ”, сподели Александров.

От партията дават обещание и 10 нови коли за спешна помощ от Италия, които да бъдат предоставени на обитаемоте места с потребност от такива.

Лидерът на „ Европейска национална партия – България ” акцентира, че със личния си образец ще подтикне ромите да заплащат налози и сметки. „ Те желаят да заплащат, само че нямат благосъстоятелност ”, добави Александров.

От групировката към момента не са водели диалози, нито с показаните в Народното събрание партии, нито с представители на политическото придвижване на Цветелин Кънчев „ Евророма ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР