В началото на септември семейната тенис и СПА верига Weekend

...
В началото на септември семейната тенис и СПА верига Weekend
Коментари Харесай

Weekend Tour организира три турнира на морето през септември

В началото на септември фамилната тенис и СПА верига Weekend Tour потегля към Черно море, като до края на лятото ще организира три шампионата в три разнообразни комплекса. От 4 до 6 септември състезателите и техните близки от цяла България ще се съберат за първа конкуренция в Кранево. Домакин на надпреварата ще бъде първокласният петзвезден Therma Eco Village, ситуиран на брега на морето, на 8 км от Златни пясъци. Терма вилидж е един от огромните спортни центрове по черноморието, като редица клубове и спортисти организират тук подготовката си по футбол, волейбол, хокей и фигурно пързаляне на неповторимата ледена пързалка, плажен тенис, а от тази година и по тенис на корт. Therma Village Open ще бъде първото посещаване на Weekend Tour на северното черноморие, а хотелът-домакин дава на гостите на веригата най-хубавите цени за интервала. Те ще имат разполагаем 3 басейна, СПА и уелнес център, както и три чисто нови тенис корта.

- Турнирът в Кранево е плод на желанието ни да съчетаваме спорта с откриването на нови красиви кътчета в страната ни, - сподели мениджърът на Weekend Tour Ивайло Цанков. – Условията за тенис и за отмора в Therma Eco Village са отлични и чакаме да дойдат тенисисти както от цялата страна, по този начин и от района. Гарантираме доста спорт, занимания, отлични условия за нощувки и отмора, както и най-ниски цени.

От 9 до 13 септември веригата се мести в Green Life Beach Resort Sozopol за втората тенис почивка за 2020. Организаторите подсигуряват минимум пет мача за всички участници и задоволително време за отмора на плажа и в басейните на комплекса. Седмица след края на Green Life Tennis Holiday идва ред на шампионата в Santa Marina Holiday Village. Мачовете от Santa Marina Open II от 18 до 20 септември ще сложат завършек на морския рейд на тура, а участниците ще се насладят на зеленината и комфорта в комплекса, както и на уюта на късното септемврийско море. Желаещите могат да се включат и в тенис лагер, като ограничавания във възрастта няма.

И трите морски съревнования на Weekend Tour ще включват надпревари в четири формата – сингъл мъже, сингъл дами, смесени двойки и двойки мъже. Така тенис почитателите ще могат да покажат какви умения са натрупали в края на лятото и да се развихрят в съвършени условия. Записването за шампионатите е отворено на уеб страницата на веригата https://www.weekendtour.bg/.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР