В началото на септември БСП - София поиска столичният кмет

...
В началото на септември БСП - София поиска столичният кмет
Коментари Харесай

Позиция на БСП-София: Фандъкова да спре да използва общински ресурс за лични цели и партиен пиар!

В началото на септември Българска социалистическа партия - София изиска столичният кмет Йорданка Фандъкова да излезе в отпуск и да спре да прави предизборна акция, скривайки я зад ”инспекцията ” на разнообразни общински обекти. Нейният отговор беше, че тя не прави акция, а работи за софиянци и града.
Последва и позиция на ГЕРБ - София, в която се припомня, че госпожа Фандъкова е законно определен, настоящ кмет и излизането й в отпуск ще прекрати работата на Столична община и ще сътвори усложнения за жителите.

Какво последва? Кметът Фандъкова продължи с инспекциите и " неотложната работа в интерес на софиянци ", която през последните 3 дни се изрази в показване на лица от новаторския й предстоящ екип. Да напомним обстоятелствата - на 18-ти септември при инспекция на строителството на детска градина в Курило тя показа първия си нов претендент за общински консултант на ГЕРБ - арх. Ивайло Петков. На 19-ти септември при посещаване в Първа градска, в този момент Първа многопрофилна болница за интензивно лекуване, показа проф. Иво Петров като второто ново име от граждаската квота в тима й. На 20-ти септември при посещаване в Университетската АГ болница " Майчин дом " показа проф. Асен Николов като част от листата й за общински съветници.

С цялото ни почитание към безспорния престиж на посочените претенденти, желаеме да попитаме кое наложи те да бъдат показани в този момент и по този метод преди законното разкриване на предизборната акция? Да, в действителност, при представянето им, кметът Фандъкова не се вози на " джипка ", а употребява територията на реномирани лечебни заведения. Но това не трансформира безспорния факт, че тя употребява общински запас за персонални цели и партиен пиар.

Госпожо Фандъкова, в представянето на бъдещата Ви листа ли се показва незаменимото Ви наличие в Столична община и работата Ви в полза на жителите, поради които не излизате в отпуск?
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР