В началото на седмицата стана ясно, че островната държава Барбадос

...
В началото на седмицата стана ясно, че островната държава Барбадос
Коментари Харесай

Ще смени ли Риана кралица Елизабет Втора

В началото на седмицата стана ясно, че островната страна Барбадос към този момент няма да признава кралица Елизабет Втора за собствен монарх и ще се разгласи за република, скъсвайки изцяло с колониалното си минало. Това ще се случи още идната година.

Решението на локалните управляващи провокира бурна реакция в обществените мрежи и точно там се роди едно забавно решение - Барбадос да продължи да има кралица, само че тя да не е английската, а... Риана .

Певицата и сполучлива бизнесдама е родена и израства на острова в Карибско море. Именно там стартира и нейният път към огромната музикална сцена.

на Юли 30, 2020 в 6:57 PDT

Риана е получила редица самопризнания в родината си, като да вземем за пример улицата, където се намира бащиния й дом, преди две години бе прекръстена на Rihanna Drive .

Мнозина в обществените мрежи са на мнение, че Барбадос от дълго време има своята кралица в лицето на Риана и в този момент е верният миг тя да бъде коронясана, предава Daily Mail.
 Риана, ASAP Rocky, изявлението за Vogue и флиртовете посред им
Флиртовете на Риана и ASAP Rocky

Колко са сладки единствено

Разбира се, това едва ли ще се случи в действителност, само че за изпълнителката е повече от чест да получи сходна поддръжка. Все отново сме сигурни, че короната доста би й отивала.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР