В началото на седмицата, на 13-ти ноември, цената на биткойна

...
В началото на седмицата, на 13-ти ноември, цената на биткойна
Коментари Харесай

След трудната седмица цената на биткойна прехвърли $6700

В началото на седмицата, на 13-ти ноември, цената на биткойна решително трансферира $6700 и в този момент показва мощно възобновяване след много комплицираните събития от последните дни.
Към 12:00 UTC, понеделник, курсът на първата криптовалута на борсата Coinmarketcap, бе $6644. По-висока бе цената на биткойна на борсата Bitstamp $6730 . Малко по-късно, търговете на Bitfinex доближиха равнище от $6626.

Да си напомним, че откакто предходната седмица биткойнът доближи исторически най-много след анулацията на форка SegWit2x, най-популярната цифрова валута внезапно поевтиня и в края на седмицата падна до съвсем $5500.



Едновременно с това на пазара криптовалутата Bitcoin Cash сподели невиждан растеж. Но той бе прекомерно къс – единствено за едно денонощие курсът на тази цифрова монета спадна от $2400 на $1100.

На този декор, Bitcoin пулът се оказа задръстен с непотвърдени транзакции. Пазарните наблюдаващи обърнаха внимание, че това са дребни суми със напълно ниски комисионни. Експертите са на мнение, че това явно е планувана офанзива. Но тя надали успее, тъй като с повишаването цената на биткойна, неговият рандеман става доста доходоносен и обстановката бързо ще се промени в позитивна посока.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР