В началото на първенството ще е важно играчите да проявят

...
В началото на първенството ще е важно играчите да проявят
Коментари Харесай

Стоилов: В началото на първенството ще е важно играчите да проявят характер и воля

В началото на шампионата ще е значимо играчите да проявят темперамент и воля. Това съобщи старши треньорът на Левски Станимир Стоилов при завръщането на отбора от лагера в Дубай. „ Сините “ изиграха пет контроли, в които записаха четири победи и една загуба, а инспекцията с Ал Джохор бе прекъсната при започване на втората част заради грубости от страна на играчите на малайзийския първенец.

„ Доволни сме от лагера - условия, работа, която свършихме. Това, което имахме като хрумвания, мисля, че сме го свършили. Сега най-важно е да се настроим на българска вълна. Сега може да дадем каквато желаеме оценка, само че би трябвало да се демонстрира това на терена. Контузията на Жереми Петрис ни остави с човек по-малко, само че други дребни неналичия, които имахме в тренировките, ги преодоляхме. Нямаме причина, по която да сме недоволни. Напредваме в някои съставни елементи, най-много в увереността при контрола на топката. Но към момента ни би трябвало по-голямо самочувствие пред гола. Естествено да бъдем по-безупречни в отбрана, тъй като допуснахме голове, когато съперникът нямаше толкоз шансове. Най-важното ще е упоритостта и характерът на футболистите “, стартира той .
Станимир Стоилов.
Мъри разяснява анулираните контроли с съветските Спартак Москва и Урал и добави, че не би трансформирал дестинацията за осъществяване на подготовка . „ Малко падна класата на противниците. Други проблеми нямаше. Естествено, че ни тормози желаната наказателна клауза. Ние също имаме да желаеме неустойки. Ще го решим по най-хубавия метод за клуба. Ако зависи от мен, няма да мисля в бъдеще да трансформирам тази дестинация. Говори се толкоз, тъй като цените, които се дават, а те са едни и същи, а терените и изискванията са два пъти по-добри. Левски тънеше в разкош за работа, хотели по-добри има и в Турция, само че като условия считам, че това е място, на което, който и да е тим да отиде да се готви, ще бъде добре “.

„ Въобще не сме гледали българските тимове, имаме си задоволително наши проблеми чисто игрови. Сега имаме време до първите мачове. По-важно е по какъв начин ще се представяме ние. Изцяло би трябвало да оправим нашите грижи и проблеми. Ако Левски е задоволително мощен, няма да зависи нищо от съперниците. Сменят се полека-лека целите. Сега приоритет е да се построи тим, щом е взето това решение, значи може да имаме вяра, че вървим към по-добри времена. Виждате сами какви фрапантна разлика има с интереса към нашите играчи - това демонстрира положителната ни работа. От доста години не е имало интерес за наши играчи на такива цени. Надяваме се, че от лятото ще можем да надграждаме и би трябвало да запазим най-хубавите си играчи “.

Стоилов приказва за началото на пролетния полусезон, като показа още, че бюджетът на „ сините “ се съблюдава прецизно . „ Видях огромно усърдие в играчите. Виждам добър отзив в груповите дейности. Част от тимовете, с които играхме, не могат да бъдат огромен отзив да забележим Левски до каква степен е стигнал. В началото на шампионата ще е значимо играчите да прояват темперамент и воля. Друго, което е, там играхме на съвършени терени, а тук изискванията са други, изключително първият месец и половина. Имаме бюджет, който прецизно съблюдаваме. На този стадий е значимо всички да са здрави. От тук-нататък, в случай че Левски надгражда, би трябвало да прибавя повече класа. Ако имаме по-добри финансови благоприятни условия, клубът би трябвало да търси играчи, които да вършат разликата. Най-силните тимове си разрешават всевъзможни типове прехвърляния, а ние продължаваме да мислим за съществуването на клуба. Но отново споделям, човек каквото си направи, никой различен не може да му го направи. Ние се доведохме през годините до тук, в този момент ние ще би трябвало да изтърпим всичката тъга, с цел да вървим напред “.

„ Привлякохме играчи, които искахме. Мисля, че привлякохме допустимо най-хубавите варианти. Всеки състезател се старае. Може би на някой ще му би трябвало повече време. По-важен ще е характерът и колективът в първия месец и половина. Не съм осведомен тъкмо с документите за лиценза. В момента съумяваме да си плащаме заплатите на футболисти и личния състав постоянно “.

Мъри разяснява и изявлението на техническия шеф на Българския футболен съюз и някогашен състезател на Левски Георги Иванов-Гонзо, че в националния тим би трябвало да играят единствено българи . „ Моята позиция не се разграничава радикално от позицията на клуба. Георги Иванов е легенда и подобен ще си остане, никой не може да го смъкна от пиедестала, само че различен е въпросът - в нашия клуб също има играчи от по този начин наречените " с различен цвят на кожата “, приключи наставникът на столичани, които възобновяват сезона си в Първа лига с мач против Черно море в събота, 11 февруари, от 17:30 часа на стадион „ Ивайло “ във Велико Търново. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР