В началото на отпуска си Джон попада в задръстване на

...
В началото на отпуска си Джон попада в задръстване на
Коментари Харесай

Време за четене: Кафене на края на света

В началото на отпуска си Джон попада в запушване на автомагистралата и до момента в който търси обиколен маршрут, се изгубва. Внезапно от океана на мрака изплува избавителна светлина – улична лампа, която осветява алеята към крайпътно кафене с невероятното име „ Защо си тук “.

Чудатостите обаче не свършват дотук. В допълнение към храната и напитките, менюто на заведението включва три въпроса, върху които посетителите да размишляват, до момента в който чакат поръчката си:

Защо си тук?

Страхуваш ли се от гибелта?

Изпитваш ли задоволство от живота?

Тази вечер Джон освен ще се наслаждения на вкусна храна, само че и ще получи това, за което копнее душата му – духовно видоизменение.

Той ще премисли визията си за смисъла на живота с помощта на скъпите уроци от рекламен управител, сърфисти на крайбрежието на Коста Рика и... една зелена морска костенурка.

Джон Стрелеки разгласява книгата си самичък през 2012 година и от този момент са продадени над 2 милиона копия от нея в целия свят. През 2015, 2016 и 2017 година е преди всичко по продажби в категория нехудожествена литература в Германия. Днес книгата е преведена на над 34 езика и се работи по филмовата й акомодация, която се чака да излезе през 2020 година

 книга ИК " Хермес "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР