В началото на новата година „Черешката на тортата“ ще ни

...
В началото на новата година „Черешката на тортата“ ще ни
Коментари Харесай

„Черешката на тортата“ ни сервира много емоции, разнообразни вкусове и оригинални изненади

В началото на новата година „ Черешката на тортата “ ще ни сервира микс от танци, хубост и съблазън, примесени с голям брой усети и страсти. Ще проследим какви са връзките сред една някогашна и сегашна „ Мис Плеймейт “, Атанас Месечков ще се трансформира в същински кулинарен следовател, ще забележим сълзи в очите на Камен и Дениз, а началник Манчев ще изненада участниците със задачата да напазаруват в границите на един час, което на пръв взор наподобява невероятно за някои от тях.

Рискът да бъде първи хазаин в кулинарната седмица се пада на танцьора и хореограф Атанас Месечков. Той демонстрира своята амбициозност и организираност както по време на пазара, по този начин и в кухнята, където единственият жокер за подготвяне на вечерята са писмени насоки от неговата брачна половинка. Наско посреща компанията в своя дом, а там разкрива повече за фамилния уют и предизвикването да си татко на четири деца.

Във вторник е ред на плеймейтката Дениз Хайрула да посреща посетители. Припряна от времето, тя не съумява да напазарува всички нужни артикули, а в кухнята се оказва, че се нуждае от помощта на няколко експерти в региона. Домакинята без терзание разкрива дали пръстенът на ръката ѝ е от Христо Сираков, както и дали е годежен. Още с поднасянето на ястията участниците са изпълнени с съмнения, че не са сготвени от нея и това се трансформира в съществена тематика на диалог до края на вечерта.

Третата вечер на кулинарната сцена излиза оперната певица Весела Нейнски. Тя провежда пижамено празненство в дома си, където топло посреща своите посетители с обичайно българско меню. По време на вечерята Наско рискува да остане гладен, като още веднъж влиза в ролята на детектив освен за ястията на трапезата, а и за персоналния живот на Весела. Дениз е подготвила изненади за компанията в отговор на държанието им от предходната вечер.

Следващ в кулинарното предизвикателство се впуска Камен Алипиев, прочут с прозвището Кедъра. Той подготвя непретенциозна, само че доста вкусна вечеря под зоркото око на неговата брачна половинка Боряна. Вечерта на спортния публицист е изпълнена с доста прочувствени диалози. Камен споделя повече за предизвикването да си студент на 50 години и доста други моменти от неговия живот.

Кулинарният маратон през седмицата закрива сексапилната Светлана Гущерова. Тя отваря вратитете на своя луксозен дом и надъхана за победа подготвя обилна и елегантна вечеря, състояща се от петстепенно меню. Вечерта стартира с welcome drink и хайвер, а продължението е отрупана софра с разнообразна селекция от усети. Като същинска стопанка Светлана поддържа ведрата атмосфера през цялата вечер и споделя забавни моменти от своя фамилен живот и споделя за смяната от мис плеймейт до майка и стопанка.

Ще се оправи ли звездната компания със задачата, сложена от началник Манчев, и кой ще се отличи с най-хубава кулинарна идея тази седмица, гледайте в новите епизоди на „ Черешката на тортата “ всяка делнична вечер от 20.00 ч по NOVA.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР