В началото на ноември стана ясно, че Ваня Джаферович е

...
В началото на ноември стана ясно, че Ваня Джаферович е
Коментари Харесай

Карантина или не, домашните забавления си текат: Ето как се справя Ваня Джаферович

В началото на ноември стана ясно, че Ваня Джаферович е с позитивен тест за Ковид-19. " Хората споделят, че за всяко едно нещо има първи път ", написа тогава Ваня съобщавайки, че си е направил PCR тест, който излезнал позитивен и ще се наложи да си почива две седмици. Все отново внесе утешение, че за момента се усеща добре и се надява по този начин да остане. Той показа още, че има лека температура, главоболие, изнемощялост, както и лека кашлица. Мнозина насочат на Джаферович пожелания за бързо излекуване.

Виж още:

Какво прави един човек по време на домашна карантина обаче? Ами изцяло обикновено, намира си разнообразни занимания. Едни четат книги, други се отдават на филми и телевизия, трети всичко това вкупом. Вероятно има хора, които в случай че се усещат добре обръщат внимание на други домашни отговорности. Ваня обаче отделя това време напълно за фамилията си, което е дружно с него изолирано. Поне това излиза наяве от фотоси, които Джаферович показа в своя Инстаграм профил.

На един от фрагментите Ваня се е заел с разчистване на тоалетната. На закачливата фотография виждаме Джаферович, домашният (и много пухкав) любим в тоалетната, която се пробват да отпушат по остарелия метод, както сами може да видите от фрагмента долу: " С корона или без корона, постоянно е добре да имаш асистент с отпушването

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР