В началото на ноември миналата година, спортното подразделение на Ford- Ford

...
В началото на ноември миналата година,
спортното подразделение на Ford- Ford
Коментари Харесай

Как се монтира “палавата” ръчна спирачка Drift Stick на Ford

В началото на ноември предходната година, спортното поделение на Ford- Ford Performance, анонсира първите детайлности за първата в света спортна електронна ръчна спирачка (Drift Stick), която обещава допълнителна независимост за “палуване ” на пътя.

Ford Performance Drift Stick се трансформира в реалност благодарение на съдействието на Ford и автомобилния играч Кен Блок, предназначена е за спортния Focus RS, и се явява чудесно допълнение към към този момент добре известният режим на работа на автомобила Drift Mode.

В долното видео, представител на Ford Performance показва образно лесния процес по монтирането на Drift Stick, който не изисква спомагателни конструкционни промени и профилирани принадлежности.



Първоначално стартиран на територията на Северна Америка, пакетът Ford Performance Drift Stick беше показан и в Европа, като част отпазарното лансиране на новите продукти . В портфолиото са включени висококачествени, особено разработени и утвърдени за приложимост в Европа елементи и елементи за ударение и възстановяване на визията, звука и пътното държание на автомобилите от портфолиото Ford Performance на марката.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР