В началото на месеца и чрез снимка в Instagram Гуинет

...
В началото на месеца и чрез снимка в Instagram Гуинет
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу говори за сексуалния си живот

В началото на месеца и посредством фотография в Instagram Гуинет Полтроу заяви, че с досегашния си избраник Брад Фалчък към този момент са законни брачен партньор и брачна половинка. Принципно, 46-годишната актриса и 47-годишният режисьор избират да стоят надалеч от медийното внимание, само че в този момент омъжената към този момент звезда взема решение да бъде откровена за персоналния си живот.

В изявление за списание Glamour Полтроу приказва непосредствено за половия си живот. Дава и препоръки и кураж на дамите, които не могат да изпитат цялото наслаждение от любовта. От фотосите излиза наяве, че Гуинет се усеща и наподобява по-добре от всеки път, а виновникът за това е новият й брачен партньор. Това признава и самата тя.

" Бракът след 40-те си е сложна работа. Опитваш се да го направиш още веднъж, само че с целия опит, болежка и благополучие, които носиш отпреди ", споделя Полтроу, като добавя, че е оптимистично настроена за втория си опит.

И до момента в който лети на крилете на любовта, актрисата е съумяла да се отърси от всички предубеждения и да отстрани всевъзможен позор в спалнята. Следствието от това е страхотния полов живот, който има със брачна половинка си. Според нея, всяка жена би трябвало да има това благополучие.

А с цел да го реализира, би трябвало да може да приказва намерено за потребностите и желанията си, да не се тормози от светната лампа и да бъде в положително здраве. Полтроу признава, че обича да бъде в ролята на шефа и да печели, тъй като това я прави по-уверена освен в себе си, само че и във връзката си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР