В началото на месеца една от най-добрите тенисистки на Китай

...
В началото на месеца една от най-добрите тенисистки на Китай
Коментари Харесай

В безопастност ли е Пън Шуей

В началото на месеца една от най-хубавите тенисистки на Китай Пън Шуей обществено упрекна някогашния вицепремиер на страната Жанг Гаоли в полово принуждение. Публикацията й беше изтрита, мненията - също, а търсенето на нейното име в интернет - блокирано.

Три седмици след обявата й от Шуей нямаше диря. След което ненадейно се появиха нейни " щастливи " фотоси.

В профила й в WeChat тя разгласява три фотоси, само че доста от интернационалните медии считат, че някой различен разгласява от нейно име. На 21 ноември тенисистката се включи за видеоразговор с президента на Международния олимпийски комитет Томас Бах.

В диалога Шуей благодари за загрижеността на всички, изясни че е добра и е в дома си в Пекин, само че желае персоналното й пространство да бъде почетено. Тенисистката приказва на фона на спалнята в дома си, затрупана с плюшени играчки.

След видеото интернационалната Женската тенис асоциация изрази подозренията си за това дали Жанг Шуей в действителност е добре. " Това видео по никакъв метод не разяснява апела ни за цялостно, почтено и транспарантно следствие на обвиняванията за полово принуждение ", се споделя в изказването.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР