В началото на месеца беше оповестено, че украинският актьор Паша

...
В началото на месеца беше оповестено, че украинският актьор Паша
Коментари Харесай

Украински актьор пожертва себе си, за да спаси дете

В началото на месеца беше оповестено, че украинският артист Паша Лии, който се е включи като войник в защитата на родината си, е бил убит в Ирпен при конфликтите с съветските специфични сили.

Няколко седмици по-късно стана ясно, че той е показал същински храбър героизъм, за който е платил с живота си. Минути преди гибелта си 33-годишният актьор е свалил своята бронежилетка, с цел да я даде на едно малко момче, което носел на ръце. Медиите в Украйна пишат, че той е умрял, до момента в който оказва помощ на деца да изоставен къщата си при изтеглянето на цивилните от обитаемото място, когато то било ненадейно нарушено от съветски обстрел.

Няколко дни преди трагичния процес на събитията, той разгласява фотография в обществените мрежи, на която е с военна униформа. Той написа, че в продължение на 48 часа не е имал опция да споделя нищо във виртуалното пространство поради бомбардировките. На финала на поста Паша споделя, че все пак даже за момент не е изгубил увереността си, че Украйна в последна сметка ще устои на офанзивите.

Подобни човешки истории ни напомнят, че войната е същинско зло, което протяга ръка оттатък националните граници. А способността да се сложим на мястото на украинците е изключително значима стъпка към това да разберем тяхната дълбока тъга, която желаят да опишат пред света.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от ПАША ЛИ | АКТЕР | TV HOST (@pashaleeofficial)
Как наподобява войната в Украйна от Космоса?
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР