В началото на месеца Алекс Родригес направи изненадващо предложение за

...
В началото на месеца Алекс Родригес направи изненадващо предложение за
Коментари Харесай

Джей Ло за годежа с Алекс: Ние наистина сме щастливи

В началото на месеца Алекс Родригес направи изненадващо предложение за брак на Дженифър Лопес.

Бившата бейзболна звезда сюрпризира Джей Ло с 16-каратов диамантен пръстен по време на сантиментално бягство на Бахамите.

"Ние в действителност сме щастливи ", сподели Лопес пред списание People. За Родригес това е естествено продължение и на хармонията, царяща в последните две години. "Благодарни сме за това, което е животът ни сега и доста се радваме. "

"Ние сме на сходни стадии в нашия живот ", добави Алекс и изясни, че и двамата са родени в Ню Йорк, от латиноамерикански генезис са и имат по две деца. Тези сходства поддържат връзката им.

Семейството се любува на времето, прекарано с огромното си семейство, което включва дъщерите на Алекс - Наташа и Ела, които са на 14 и 10 години, и близнаците на Лопес - Макс и Ем, които са на 11 година

За Лопес това ще бъде четвърти брак, а за Алекс - втори. "Имахме някои възходи и падения ", споделя той и добавя, че двамата са изяснили грешките си и са се фокусирали върху значимите неща.

И до момента в който някои двойки напълно се отдават на организацията на сватбата си, Джей-Род се пробват да я вместят в напрегнатия си график на кариерите си. "Ние непрестанно се поддържаме и мислим за всички неща, които можем да изградим дружно ", споделя Лопес - "Много сме признателни ", прибавя щастливият избраник.

Последният им взаимен план е Quay Australia и бележи първата им фешън акция като двойка. "Беше нещо ново за мен, само че тя е шефът ", сподели Родригес. Джей Ло е вложила 10 000 часа на снимачната площадка.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР