В началото на месец септември бяхме доста притеснени от новината,

...
В началото на месец септември бяхме доста притеснени от новината,
Коментари Харесай

Кевин Харт, операцията и как катастрофата промени актьора

В началото на месец септември бяхме много обезпокоени от новината, че Кевин Харт е потърпевш съществено по време на злополука.

Доста дълго време не се знаеше безусловно нищо за положението му, като се изключи че е претърпял интервенция на гърба поради пострадванията, които е получил.

Възстановяването ще отнеме няколко месеца, което отсрочи и всичките му професионални задължения до края на годината.

Близо два месеца след злополуката, през вчерашния ден, 30 октомври, Кевин Харт разгласява за първи път в обществените мрежи. Видеото, което качи, не беше по никакъв начин инцидентно, тъй като демонстрира през какво е минал и по какъв начин случаят го е трансформирал.

В началото виждаме фрагменти от смачканата кола и от болничното заведение, където Харт е изпитвал усложнения да се държи на краката си.

Въпреки цялата претърпяна болежка Кевин Харт продължава да счита, че животът е занимателен и комичен, само че от време на време човек се отклонява от пътя си. Точно тогава той не вижда неща, които би трябвало да види, и приема всичко за даденост.

Катастрофата и последствията от нея обаче са отрезвили артиста. Харт счита, че със случилото се Бог му е споделил да седне и да се замисли дали не прави нещо неверно. От видеото чуваме и по какъв начин лекарят му споделя, че ще е нужна цяла една година, до момента в който гърбът му се възвърне изцяло. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР