В началото на месец февруари InterContinental Sofia се включи в

...
В началото на месец февруари InterContinental Sofia се включи в
Коментари Харесай

InterContinental Sofia подкрепя с топъл обяд лекарите на първа линия

В началото на месец февруари InterContinental Sofia се включи в благотворителната самодейност „ Благодаря Ви, че Ви Има “, в поддръжка на лекарите на първа линия в битката с пандемията от Covid-19. Кампанията стартира в края на предходната година по самодейност на Ан Грифин и Светла Паркър и включва седем столични лечебни заведения с Covid отделения. До момента присъединяване са взели над 30 компании, работещи в ралични браншове, в това число заведения за хранене, хотели и компании за доставки на храна, а общият брой на доставените обяди надвишава 14 000.

Всеки месец InterContinental Sofia подарява на лечебните заведения в София топли обяди, грижовно приготвени, опаковани и доставени от екипа на хотела. „ Радваме се, че в актуалната предизвикателна за всички конюнктура, съумяваме да подкрепим лекарите, които непрекъснато и с цялата си безрезервност и сила, се грижат за здравето на жителите. “ – споделя Генералният управител на хотела, господин Анджело Зукала. „ Социалната отговорност и грижата за околната среда са необятно застъпени в нашата политика и вървят ръка за ръка с обезпечаването на безвредна среда за гостите и екипа на InterContinental Sofia. ” – добавя г- н Зукала.

Хотелът не за пръв път взима присъединяване в благотворителни и доброволчески начинания – част от акциите, в които екипът се включва годишно, са „ Да почистим България за един ден “, „ Новата гора на София “, „ Часът на Земята “, както и вътрешни дарителски начинания за подкрепяне домове за възрастни и хора в потребност.

За InterContinental Sofia : Разположен на емблематичните жълти павета в сърцето на столицата, InterContinental Sofia предлага същинско първокласно петзвездно обслужване и спиращи дъха гледки към Св. Александър Невски и Витоша. Хотелът е награден за Водещ хотел в България и Луксозен бизнес хотел на Източна Европа за 2019 и 2020. InterContinental Sofia е част от IHG® Hotels and Resorts, водеща интернационална компания в хотелската промишленост с близо 6000 хотела допълнително от 100 страни.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР