В началото на март ще бъдат платени средствата за февруари

...
В началото на март ще бъдат платени средствата за февруари
Коментари Харесай

В началото на март ще бъдат пуснати плащанията по ТЕЛК за февруари

В началото на март ще бъдат платени средствата за февруари на хората, имащи решения от ТЕЛК. Това разгласи след съвещанието на Министерския съвет служебният здравен министър Асен Меджидиев.

“Има огромно усложнение сега, само че персонално съм издал заповед за прекачване на данните в осведомителната система, които сега се обработват. Средствата ще бъдат изплащани от Агенцията за обществено подкрепяне и от Национален осигурителен институт ”, посочи той.

Шестгодишното дете, което през вчерашния ден беше превозено със аероплан “Спартан ” от Бургас до София, продължава да е в тежко положение, заяви министърът. Информацията е от тази заран, получена в диалог с екипа на детската реанимация в болница “Пирогов ”, където детето беше признато за лекуване. Непрекъснато се следи положението му, казусът е доста тежък, добави Меджидиев. Транспортирането се наложи поради сериозно положение в резултат на остра вирусна зараза (грип А и преболедувана скарлатина). Детето беше признато в Клиниката по детска анестезиология и интензивно лекуване на „ Пирогов “.

 
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР