В началото на март, Alfa Romeo разкри подробности за екстремната лимитирана серия

...
В началото на март, Alfa Romeo разкри
подробности за екстремната лимитирана
серия
Коментари Харесай

175 000 евро за Alfa Romeo Giulia GTA!

В началото на март, Alfa Romeo разкри подробности за рисковата лимитирана серия , в която ще бъдат включени единствено 500 автомобила. Единствената незнайна остана цената на автомобила, в неговите две версии (Giulia GTA и Giulia GTAm), само че в този момент към този момент и тя получи конкретика. И то каква!

Представителите на специфичната серия Giulia GTA ще се оферират със специално разработени от Centro Stile Alfa Romeo цветови изпълнения на екстериора, а базовата цена на автомобила е избрана на минимум 175 000 евро за Италия. За придобиването на още по-екстремната Giulia GTAm, клиентите пък ще би трябвало да заделят поне 180 000 евро, а допълнителните възможности за персонализация на колите могат да бъдат прегледани на специалния сайт .

Впечатляващата цена на Giulia GTA и Giulia GTAm идва и с впечатляващ развой за придобиване, като всеки клиент ще може да разчита на неповторимо преживяване, с персонален представител на марката, който ще му оказва помощ от момента на въвеждането на поръчката, до нейното получаване. С автомобила си, всеки от бъдещите притежатели ще получи също така и специфична каска Bell, тематично покривало за колата, обучителен курс за управление, както и състезателен комплект с костюм, ръкавици и обувки.

GIULIA GTA, която е налична и в двуместния си GTAm вид с двойка състезателни седалки, ролбар и шестточкови предразни колани, ще бъде създаден в лимитирана серия от единствено 500 екземпляра, като в резултат на нанесените промени е с до 100 килограма по-лек от модификацията Giulia Quadrifoglio, въз основата на която е създаден.

GIULIA GTA е оборудвана с 2.9-литров, V-образен, шестцилиндров Bi-Turbo мотор, който е в състояние да генерира максимална мощност от 540 конски сили.

Макар че главният акцент при Alfa Romeo GIULIA GTA попада върху усъвършенстването на теглото с използването на композитни материали, автомобилът се отличава и с впечатляващ аеродинамичен пакет, създаден с цел да усъвършенства стабилността на колата при високи скорости.

GIULIA GTA идва общоприетоо с изпускателна система на Akrapovic, интегриран карбонов заден дифузьор, 20-цолови алуминиеви джанти с централна гайка, оптимизирано окачване, увеличена в предната и задната част с 50 мм стъпка, тапицирано с Alcantara предно табло и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР