В началото на лятото феновете на качествената българска поп музика

...
В началото на лятото феновете на качествената българска поп музика
Коментари Харесай

Ралица Грудева от „Гласът на България“ с първа авторска песен


В началото на лятото почитателите на качествената българска поп музика имат нов обичан летен шлагер - парчето „ Предпочитам по този начин “ на младата звезда Ралица Грудева, което към този момент прави сериозна поръчка за наличие в музикалните ранглисти. Клипът към песента, който е сниман на едни от най-известните гръцки плажове – „ Портокали “, е дело на режисьора Йордан Петков и към този момент сполучливо се излъчва по музикалните малките екрани. Музиката и текстът на „ Предпочитам по този начин “ са на Ралица Грудева, която публиката познава от присъединяване й в музикални риалити формати, а аранжиментът е поверен на Щерион Пилидов, китарист на дует „ Авеню “.

„ В текста на парчето се приказва за това, че всеки е свободен да направи своя избор, само че и би трябвало да е подготвен да си поеме следствията за този избор “, описа Ралица, за която това е първи независим сингъл и стъпка напред в мечтаната музикална кариера. Макар че се занимава с музика от дете, учи поп и джаз пеене, калява се в борбите с други гении в музикални риалити излъчвания, като реализатор Ралица е по-позната в чужбина, в сравнение с в България. В продължение на три години има лична шоу стратегия на круизен транспортен съд по Средиземноморието. „ Това беше мечтаната работа за мен. Пеех, пътувах, срещах се с доста и разнообразни хора, опознавах непознати култури. “

След няколко години Ралица взема решение да се върне в България и да опита да построи кариера на поп сцената у нас. Миналата година 31-годишната певица от Ямбол впечатли журито на „ Гласът на България “ с необикновено осъществяване на професионална кабаретна певица. Ралица изпя „ It`s Oh So Quiet “ на Бьорк, треньорът Иван Лечев я похвали, че е подготвена за мюзикъл, а Камелия – че е съвсем приключен реализатор. Въпреки че избира Камелия за собствен треньор в музикалното риалити, Ралица признава, че няколко пъти е отказвала оферти за кариера на поп-фолк сцената, като признава, че това не е стила, в който би желала да се развива и избира да основава българска поп музика, с която да забавлява публиката. „ Имам задоволително певчески опит, с цел да знам какво върша, какво да чакам и да имам действителна визия за себе си “, разяснява певицата. Песента „ Предпочитам по този начин “ към този момент се върти в BOX TV и BG MUSIC CHANNEL и за няколко седмица е събрала на 50 хиляди гледания в YouTube.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР