В началото на годината във Варна за пръв път врати

...
В началото на годината във Варна за пръв път врати
Коментари Харесай

Във Варна отвори врати световният гигант в сферата на обучение за деца по информационни технологии и програмиране „Algorithmics“

В началото на годината във Варна за пръв път порти отвори международният колос в областта на образование за деца по осведомителни технологии и програмиране „ Algorithmics “ . Франчайзът има настоящи филиали в над 90 страни по целия свят и над милион и половина възпитаници , като обгръща възрастовите групи сред 6 и 17 години.

Програмирането е актуалната писменост, посредством която се реализира взаимоотношението сред индивида и технологиите. В подтекста на този динамичен свят, учебно заведение " Algorithmics " се издига като въодушевяващ оазис за образование по програмиране.

Как Algorithmics приготвя Вашето дете за цифровия свят на утрешния ден и какво го прави друго от другите школи по програмиране?
Дигиталният свят става все по-неразделна част от всекидневието ни и е належащо да осигурим на децата си знанията и уменията, които ще им разрешат да се оправят сполучливо с тези бързо разрастващи се събития.

" Algorithmics " е новаторско учебно заведение, което освен учи децата да програмират, само че и ги приготвя за комплицирания и динамичен цифров свят на бъдещето. Чрез композиция от механически умения, цифрова просветеност и креативно мислене, учениците получават скъпи знания, които ще ги изградят като сполучливи и новаторски участници в действителностите на утрешния ден.

Учебната стратегия се отличава от програмата на множеството учебни заведения по програмиране по редица основни аспекти, които я вършат неповторима и новаторска:

Интегриран учебен метод: Вместо да се концентрира единствено върху техническите аспекти на програмирането, " Algorithmics " предлага интегриран учебен метод, който сплотява програмирането с цифровата просветеност, образния дизайн и креативното мислене. Този метод оказва помощ на учениците да развият цялостни умения, които са скъпи в актуалния свят.

Вариация на курсове: " Algorithmics " дава многообразие от курсове, покриващи разнообразни аспекти на софтуерното обучение - от основите на програмирането до графичен дизайн и разбор на данни. Това разрешава на учениците да изберат пътя, който най-добре дава отговор на техните ползи и упоритости.

Програмирането като основен детайл в образованието на детето в Algorithmics
Развиване на Логическо Мислене и Аналитични Умения: Програмирането предизвиква развиването на логическото мислене и аналитичните умения на децата. Те би трябвало да проучват комплицирани задания, да ги преглеждат на части и да построяват разумни последователности, които водят до решения. Този развой учи децата да се доближават към проблемите редовно и да търсят ефикасни решения.

Решаване на Проблеми и Креативно Мислене: Програмирането дава на децата опит в решаването на проблеми. При основаването на стратегии те се изправят пред провокации, които би трябвало да намерят метод да преодолеят. Този развой предизвиква изобретателното мислене и основава опция за децата да измислят реформаторски решения.

Усъвършенстване на Технически Умения: Програмирането изисква техническа просветеност и умения за работа с компютри. В " Algorithmics " децата учат по какъв начин да употребяват разнообразни софтуерни принадлежности, по какъв начин да се ориентират в програмен код и по какъв начин да построяват програмни логаритми. Тези умения са скъпи във всяка област на актуалния живот и работа.

Сътрудничество и Комуникация: Програмирането постоянно се прави в екипи, което предизвиква децата да работят взаимно, да споделят хрумвания и да поддържат връзка дружно за реализиране на общи цели. Това развива техните умения за съдействие и ефикасна връзка, които са значими за тяхната обществена и професионална успешност.

Дигитална просветеност: Освен програмирането, " Algorithmics " подчертава върху цифровата просветеност - уменията да се направляват, споделят и вземат решение проблеми в цифровата среда. Това включва образование по онлайн сигурност, различаване на подправена информация и етично потребление на технологиите.

Образователни способи: " Algorithmics " употребява модерни просветителни способи, които се приспособяват към самостоятелните потребности на учениците. Те се учат посредством интерактивни уроци, на практика извършения и планове, които им дават действителен опит в решаването на действителни проблеми.

Учебни материали и платформа: " Algorithmics " дава качествени образователни материали и онлайн платформа, които са създадени предвид на модерните просветителни стандарти.

В умозаключение би трябвало да се означи, че " Algorithmics " играе основна роля в пълноценното развиване на детето, като дава учебен опит, който минава оттатък само научаване на програмиране. Училището оказва помощ на детето да развие сложни умения и качества, които са значими за неговия персонален, обществен и професионален триумф. През този учебен развой децата стават уверени, изобретателни и подготвени да се оправят с провокациите на бъдещето.

В началото на есента, „ Algorithmics ” стартира промоционална акция по набиране на нови учeници за започващите курсове. С цел повече деца да могат да се допрян до магията на учебното заведение по програмиране, до края на месец септември новозписаните курсисти ще се възползват от опцията да получат отстъпка от 30 % от цената на обучителния курс . За да се убедят родителите и децата, че това е най-подходящото място за тях, „ Algorithmics ” афишира месец на отворените порти , като всяка седмица ще провежда безвъзмездни демо уроци в своето учебно заведение в град Варна, бул. Сливница, номер 9. Всички искащи са добре пристигнали, като могат да се записват и получат повече информация на телефон 0877530067.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР