В началото на годината, така за отскок, Lionsgate ни дадоха

...
В началото на годината, така за отскок, Lionsgate ни дадоха
Коментари Харесай

Нов убийствен трейлър на третия филм за Джон Уик

В началото на годината, по този начин за отскок, Lionsgate ни дадоха първия филмов откъс към третия филм за Джон Уик . Понеже премиерата наближа обаче взеха решение да ни приповдигнат настроението с още един.
 John Wick: Chapter 3 - Parabellum, Киану Рийвс, Холи Бери и първи филмов откъс на третия филм за Джон Уик
Ще оцелее ли Джон Уик

" Ако искаш мир, подготви се за война "

Това, което знаем досега, е, че дейностите в John Wick: Chapter 3 - Parabellum ще стартират там, където стопираха в " Джон Уик 2 ". Високата маса, както се назовава организацията на наемните убийци във кино лентата, желае главата на господин Уик (Киану Рийвс). А за нея пък е оповестена скромната премия от 14 милиона $ .

Публикация, споделена от Halle Berry (@halleberry) на Мар 20, 2019 в 12:19 PDT

Това автоматизирано значи, че всеки един наемен палач по света ще тръгне по петите му. Ето за какво в новия филмов откъс не можахме да преброим какъв брой хора Джон Уик съумя да убие в границите на две минути. Както знаем, едно от новите лица във кино лентата е Холи Бери , която влиза в ролята на София.

Оказва се, че Джон и София имат общо минало, от което тя не пази доста топли мемоари. Все отново обаче ще се опита да му помогне да оцелее. Освен многото убийства, от филмовия откъс научаваме, че Джо Уик има костюм, който може да стопира патрони. Доооста крепко.

Публикация, споделена от John Wick: Ch 3 - Parabellum (@johnwickmovie) на Мар 20, 2019 в 10:00 PDT

Дали обаче това ще му бъде задоволително, с цел да се измъкне от напечената обстановка, не се знае. Защото на хоризонта се появява и късоподстригана млада жена (Ейжа Кейт Дилън), която ще се окаже и най-голямото затруднение пред Джон Уик.

Публикация, споделена от Mx. Asia Kate Dillon (@asiakatedillon) на Мар 20, 2019 в 12:22 PDT

От филмовия откъс не видяхме единствено появяването на баскетболиста на Филаделфия Бобан Марянович, който също ще вземе присъединяване във кино лентата. Новото забавно нещо към третия филм се крие и в заглавието. Досега се чудехме какво ли значи Parabellum .

Колко добре си пасват Киану Рийвс и Холи Бери в " Джон Уик 3 "

Първи общ кадър на двамата и повече информация към героинята ѝ

Режисьорът Чад Стахелски повдигна завесата зад тази тайнственост. Пред Entertainment Weekly Стахелски показа, че е огромен обожател на латинския език. Оттам идва и думата, която значи " в случай че искаш мир, подготви се за война " .

Премиерата на John Wick: Chapter 3 - Parabellum е на 17 май
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР