В началото на годината получихме първи трейлър на Бързи и

...
В началото на годината получихме първи трейлър на Бързи и
Коментари Харесай

Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм ще спасяват света

В началото на годината получихме първи филмов откъс на " Бързи и гневни: Хобс и Шоу " , където присъединяване ще вземат цяла камара обичани артисти. Това са Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм, Идрис Елба, Ванеса Кърби и Ейза Гонзалес .

Първи филмов откъс на " Бързи и гневни: Хобс и Шоу "

Какво са ни приготвили Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

Припомняме, че филмът е spin-off (филм, произлизащ от към този момент действителен, само че с акцент върху разнообразни аспекти) на " Бързи и гневни ". Скалата, който е главният провинен филмът да го бъде, ни дава обещание, че ще забележим доста екшън, комизъм и запаметяващи се подиуми.
 Снимка 418923

Ние несъмнено, му имаме вяра, тъй като първият филмов откъс даде сериозна поръчка за тези неща. Вторият пък е напряко върхът. Брикстън (Идрис Елба) е генетично модернизиран човек, който не е мъчно да се досетим, че неприятният в цялата обстановка, тъй като разполага с вирус, който ще промени света вечно.
 Дуейн Джонсън, Дейв Риензи,
Дуейн Джонсън и напъните за нечовешката му форма

Ето и кой стои зад нея

Хати Шоу (Ванеса Кърби) е сътрудник на MI6 и съумява да вземе вируса от него, с което печели малко време. Брикстън обаче има цяла войска от наемници зад тила си, които няма да се спрат пред нищо, с цел да си получат своето. Люк Хобс (Дуейн Джонсън) и Декард Шоу (Джейсън Стейтъм) се ненавиждат в червата, само че сплотяват старания, с цел да спрат черния Супермен, както Брикстън се дефинира.
 Снимка 418925

Както казахме, има в действителност доста занимателни моменти, които ловко са преплетени с бойни подиуми, в които основните герои демонстрират, че са над всички. Вторият филмов откъс ни дава взор и над Мадам М (Ейза Гонзалес), която е ужасно секси и ще се опита да помогне на Хобс и Шоу.
 Снимка 418924

Двамата пък са притиснати до стената, ето за какво пътуват до Хавай, с цел да потърсят помощ от братята на Хобс, измежду които виждаме и кечистът Роман Рейнс . Сцената с голите до кръста хавайци, изпълняващи бойния танц хака, е напряко страхотна.

Какви насмешки отнесе филмовият откъс на " Бързи и гневни: Хобс и Шоу "

Какво не му е наред на филмовия откъс

Не ни хареса само граничещата с научната фантастика сцена, в която няколко коли теглят хеликоптер, а вездесъщият Люк Хобс в един миг задържа " птичето " с една ръка. Като оставим това, в действителност нямаме самообладание да забележим " Бързи и гневни: Хобс и Шоу ".

Премиерата на " Бързи и гневни: Хобс и Шоу " е на 2 август
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР