В началото на годината, когато все още не предполагахме каква

...
В началото на годината, когато все още не предполагахме каква
Коментари Харесай

Криско продължава да тренира - slava.bg


В началото на годината, когато към момента не предполагахме каква ще бъде 2020 година, доста от нас си бяха сложили за цел да отслабнат, да упражняват, да се хранят здравословно. Е, коронавирусът обърка проектите на доста от нас, само че не на всички. Сред хората, решени въпреки всичко да създадат beach body е и Криско, който показва впечатляващи резултати.

Тук впечатляващи са обиколките на бицепсите, макар че не знаем какви са тъкмо, само че знаем какво беше изходното състояние при Криско, когато стартира работа с треньора Сами Хосни в края на януари.

"Когато един човек е посочил брутално неизменност и е постигнал резултати в разнообразни аспекти от живота си, тогава е единствено въпрос на време и тактика, с цел да стане първенец и във фитнес сферата ", написа за Криско през януари Сами и по всичко проличава, че е бил прав.

Трансформацията на Криско стана мотив и за видео план, в който се вижда по какъв начин тренира изпълнителят и по какъв начин се храни. Така да вземем за пример се вижда, че тренировките му не са типичен за трениращите във фитнеса, а са кръгови, функционални и постоянно със лично тегло.

В случая на Криско няма потребност от събаряне на килограми, само че това не значи, че изпълнителят не се храни здравословно, а таман в противен случай. В хранителния режим на рапъра е заложено устойчиво количество растителни и скотски протеини, както и храни, богати на фибри.

Сами споделя, че не е почитател на дългото подготвяне на храните, защото колкото повече едно нещо се готви, толкоз по-малко потребни субстанции остават в него. Той предлага повече пресни плодове и зеленчуци, а що се отнася до това по кое време да се храним той е удобен - когато сме гладни.

Източник: Dariknews.bg
Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Table Normal " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР