В началото на февруари видяхме първи тийзър на сериала Survive,

...
В началото на февруари видяхме първи тийзър на сериала Survive,
Коментари Харесай

Survive, Quibi, Софи Търнър и пълен трейлър на сериала

В началото на февруари видяхме първи тийзър на сериала Survive, в който Софи Търнър влиза в основната роля.

Припомняме, че сериалът е на Quibi - стрийминг платформа, която ще се разграничава фрапантно от познатите ни. Сега към този момент имаме и цялостен филмов откъс.

Ако би трябвало да бъдем почтени, тийзърът разсъни любознанието ни, макар че не чакахме сюжетът да е нещо, което не сме гледали до момента. Трейлърът в този момент сякаш съумя да поубие това любознание.

Джейн (Софи Търнър) е момиче с много проблеми, и то май много съществени. Толкова, че поради тях се постанова да бъде настанена даже в клиника. А когато я изписват, животът ѝ не става по-добър.

На път за дома самолетът ѝ се разрушава и се оказва, че оживелите са единствено тя и Пол (Кори Хоукинс) - мъж, с който се е срещнала на летището.

Двамата може и да не се познават, само че желанието им за оцеляване ще ги сплоти. Както казахме, сюжетът не е нещо ново, като незабавно се сещаме за два сходни кино лентата, които ужасно доста харесваме - " Планината посред ни " (2017 г.) с Кейт Уинслет и Идрис Елба, и " Сивият " (2011 г.) с Лиъм Нийсън.

Въпреки това сме заинтригувани от Survive поради другия му формат. Епизодите на сериала ще бъдат под 10-минутни и пригодени напълно за гледане на смарт телефон. Трябва да отбележим и че Survive е основан на едноименния разказ на Алекс Морел.

Survive е в Quibi от 6 април, когато започва и платформата /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР